Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szóval, arról hogy kiköltözöm a USA-be. Anyám kinnt dolgozik, még illegális de nagy esélyei vannak a kiházasodásra. Énnekem lenne tanulói vízumom is, csak a sulit hagynám abba ui. 17 vagyok, és érettségit se fogok így tenni, és nyelvvizsgám sincs. Arra gondoltam, mivel az anyám már állampolgár lesz nagyjából, mire én befejezem a tanulmányaimat, őrá hivatkozva, énis folyamodnék a zöld kártyáéert. Amit még érdemes tudni: 4 éve járok ki nyaranként, évente kb 2,5 hónapot töltök kinnt, vannak amerikai haverjaim, jó angolos vagyok (amerikai angol),még az angolul rappelés is megyeget, és jó kosaras vagyok, 194 cm magasságommal.2011. dec. 13. 22:20
11/13 A kérdező kommentje:
mekkora kötsögök néhány emberek. miért kell így megkülönböztetni az embereket hogy feka vagy fehér nem tökmindegy neked? hófehérke...
2011. dec. 18. 22:16
12/13 anonim válasza:
"miért kell így megkülönböztetni az embereket hogy feka vagy fehér"
Nekem mindegy, nem foglakozok az okokkal, mindenesetre majd megtanuld, ha szellel szembe hugyozol, akkor olyan lesz a nadragod. ;-)
13/13 A kérdező kommentje:
látom nagyon okosnak képzeled magad, csak annyi a gond hogyha nem tudod a háttért akkor minek pofázol? eleve szinte az összes haverom kinnt afro-amerikai.
2011. dec. 19. 11:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!