New Yorkban meglehet élni?
Figyelt kérdés
úgy értem....például zenészként ott meg lehet élni?Sok pénzt lehet keresni?2011. nov. 24. 13:40
1/6 anonim válasza:
Meg lehet élni, de zenészként befutottnak kell lenned!
Amúgy magas a fizetés itt, de az árak is ehhez igazodnak! Én pl. 2600 USD/hó áron bérlek egy lakást, ami majdnem elviszi a fizetésem felét.
2/6 anonim válasza:
Megélni meglehet, sok pénzt keresni...hát.. attól függ hogy mennyire vagy jó. ;)
3/6 anonim válasza:
Igen, sőt annyira jól, hogy könygázzal meg gumibotokkal verik szét a tüntetőket a wall streeten ;)
5/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen szinvonalon akarsz élni.
Én Woodside-on, Queensben bérelek lakást a férjemmel 1450 dollár/hóért.2 hálószobás. Igaz, nincs is olyan jó fizetésem, mint az első válaszolónak, aki legalább 5200 dollárt keres. Én 2200 dollárt keresek havonta és supervisor vagyok egy hotelban. Master dipolmám és angol nyelvtudásom is van. Ha nem lenne a férjemnek is kb. ugyanennyi fizetése, nagyon nehezen boldogulnánk. Pedig igy sem könnyű. Jól meg kell nézni mire költünk és gyereket nem is tudunk vállalni.
6/6 anonim válasza:
Igen meg!! Sőt semmittevésből is meg lehet én, csak ez utobbinak az a kritériuma, hogy milliomos fér/feleség legyen, é s már megis élsz belelő!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!