Mennyibe kerül egy 2-3 szobás lakás bérlése Manhattanben, New Yorkban?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 11:37
1/4 anonim válasza:
3-4 ezer dollár ha szerencséd van
2/4 anonim válasza:
Itt nézz körül: [link]
De jól mondja az első, 2-3 szobásat nem kapsz 3000 USD/hó alatt!
Én egy 1,5 szobásban lakom Dél Manhattanben és én ezért 2400 USD-ot fizetek, így a lakás nekem elviszi a fizetésem kb. 35%-át!
4/4 anonim válasza:
"35% az nem sok :D.."
Miért Magyarországon egy nagyvárosban mennyi megy el a fizetésből a bérleti díjra + rezsire?
Úgy gondolom, hogy kevesebb, mert magyarban sok mindenkinek lakása van és így nem kell fizetni a rent-et, csak a rezsit, ami nyílván alacsonyabb, mint itt.(Bár nem tudom, hogy jelenleg mi a magyar helyzet megélhetés ügyében, mert már 6,5 éve nem voltam otthon. Annyit tudok, hogy sokan, sokat panaszkodnak, de ez már akkor is így volt mikor utoljára otthon voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!