Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Nyertem a green card sorsoláso...

Nyertem a green card sorsoláson, volt már olyan itt aki szintén nyert és sikeresen le is bonyolitott mindent? (illetve kijutott ezen módon)

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok nagyon képben de kiváncsi vagyok.

Kaptam egy hivatkozási számot meg irták hogy kisorsoltak.

Szeretném esetleg ha van ilyen akit szintén kisorsoltak és kijutott, az bővebben kifejtené ennek az egésznek a menetét.

Van egy vizum dij is ami 879 dollár elvileg "csak" ezt kellene fizetni kinn biztositanánk munkát szállást(egy ideig ott ahol akarom az USA-n belül)

(Jártam már kinn Torontóban de ott nagyon pórul jártam...)

21/f

2011. nov. 13. 01:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Be ne dőlj!!! A zöldkártyasorsolás már júliusban megvolt, és semmilyen pénzt nem kell fizetni érte, mert teljesen ingyenes. Nekem is küldtek ilyet, azonnal elküldtem a Manhattn-i barátnőmnek, és felvilágosított arról, amit most neked írtam.!!! Ki ne adj egy fillért sem a kezedből, ez behúzás, lehúzás!!!! Csalás és hazugság!!!
2011. nov. 18. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Meg szerintem ilyenkor hivatalos levelet is kap róla az illető a lakcímére, tehát én mikor rákéreztem, hogy küldtek-e róla levelet, nem elektronikus levélre gondoltam, hanem rendesen borítékban, postai úton küldöttre.
2011. nov. 18. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!