Nyertem a green card sorsoláson, volt már olyan itt aki szintén nyert és sikeresen le is bonyolitott mindent? (illetve kijutott ezen módon)
Sajnos nem vagyok nagyon képben de kiváncsi vagyok.
Kaptam egy hivatkozási számot meg irták hogy kisorsoltak.
Szeretném esetleg ha van ilyen akit szintén kisorsoltak és kijutott, az bővebben kifejtené ennek az egésznek a menetét.
Van egy vizum dij is ami 879 dollár elvileg "csak" ezt kellene fizetni kinn biztositanánk munkát szállást(egy ideig ott ahol akarom az USA-n belül)
(Jártam már kinn Torontóban de ott nagyon pórul jártam...)
21/f
De jó neked, ez fantasztikus! :) Amcsi állampolgár is lehetsz egy idő után.
Sajna, nem tudom a választ a kérdésre.
Nem veletlen ilyen interneti sorsolason vettel reszt?Mert en is bejelntkeztem,majd egy idö utan jött a jelentes,hogy kisorsoltak,es kb. ennyi dollart kellett volna fizessek,majd az interneten rakerestem(nemetül),es talaltam olyan forumokat,ahol irtak,ez mind becsapas,az igaziaknak nem kell fizetni,ja es mutattak több hamis oldalakat is,akik ilyenekkel foglalkoznak.
Boccs az offert,de ha a tied is ilyen internetes,nagyon vigyazz.
Szinte biztosan az van, amit az előző válaszoló írt, hogy tutira nem nyertél semmit, hanem csak le akar húzni egy szélhámos társaság némi pénzzel.
Nem szabad bedőlni az ilyeneknek!!!
Itt tudod megnézni valóban kisorsoltak-e(kell az azonosito amit kaptál mikor regisztráltál): [link]
Behivnak egy elbeszélgetésre és utána van egy kiszabott eljárási dij! Tehát előre nem kell fizetni... Ott személyesen a nagykövetségen lehet kifizetni vagy számlára is lehet utalni.
Igen e-mailben kaptam az értesitést!Én is kétkedő vagyok nem tudom hogy valós, vagy nem valós ez az egész.
Én úgy gondolom hogy ez a hivatalos oldaluk lehet(?).Régebben fel is hivtak angolul kicsit meg is lepődtem! :)
Ezt a 879 dollárt(eljárási dijak) össze tudnám szedni, de csak nagyon nyögvenyelősen.Angol nevet cimet is megkaptam mit hova utaljak utána erről a bizonylatot hova küldjem faxon stb.. Utána megkapnám ezeket (Case Number/Confirmation Number) ezek után pedig egy interjú során kaphatnám meg a papirokat, dokumentumokat...
Ha nem lenne egy ilyen határidő hogy november 25ig kell lebonyolitani(tehát befizetni) akkor azt mondanám 100% hogy végigcsinálom.Meg persze jó lett volna olvasni hogy valaki már igy megcsinálta hogy kijusson.
[link] Kicsit utána néztem, ez mondjuk szinte meg is válaszolja hogy totál kamu! :)
De ettől függetlenül ez érdekel még hogy valakinek sikerült e kijutnia ilyen zöldkártya sorsolásos módszerrel ami valós volt! :)
10:03
Hu,jo hogy utannaneztel.Hat szerintem az a hataridö azert van,hogy aki ki akar jutni,ne legyen sok ideje a gondolkodasra,vagyis a penz atutalasra:)).
Na de ha reszt akarsz venni,ilyen sorsolason,keress ra a hivatalos oldalukra,hatha lessz szerencsed.Különben ezekröl a szelhamosokrol,sok mindent meg lehet tudni,az anti-scam.de oldalon,hat aki nem erti,van a google fordito.Megint off:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!