Milyen az ido karacsonykor Californiaba, esetleg Los Angelesbe?
OLyan mint it..
A déli országokba van megcserélödve
OLyan mint itt.. megis hol van az az itt? Magyarorszagon? Mert akkor nagyon tavol jarsz a valosagtol....
Most delutan 4 ora es 14 fok van (Los Angeles).
Delelott esett az eso es hideg volt, de a hideg nekunk olyan hideg, hogy hosszu gatya/kardigan.
Az elorejelzes szerint a heten 16 es 22 fok kozott lesz a homerseklet.
Tegnap szerintem volt vagy 24-25 fok mert lehuzott ablakkal kocsikaztunk es ha megalltunk a lampanal ereztem, h melegiti az arcom a napocska.
Amiota itt elek havat losziban meg nem lattam. Ha valaki sielni akar, akkor a hegyek kb. 2-3 ora kocsival, de Los Angelesben es California nagyreszen nem esik a ho, es a homerseklet sosem megy 5 fok ala.
Kalifornia nagyon nagy allam, az idojaras is eleg sokfele. San Francisco-ban pl. a leghidegebb honap a januar: 8-14C, a legmelegebb szeptember 13-21C.
Ez a kkis hoingas az ocean miatt az egesz partvidekre jellemzo, de beljebb a kontinens belseje fele az eghajlat szelsosegesebb, es szarazabb. Mivel a tel az ev csapadekos resze sok eso esik a partvideken, illetve ho a hegyekben.
A keleti hataron levo hegyekben meteres ho esik, ami csak a nyar kozepere olvad el. Kaliforniaban olyan sikozpontok vannak, mint svajcban. Es olyan 3-4000-es hegyek, mint az alpokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!