Campleaders? Tényleg megéri?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kimenni, és minél több véleményre/élményre lennék kíváncsi. A neten már körbenéztem találtam is beszámolókat, fórumot, de szeretnék még több információt megtudni!2011. szept. 7. 22:46
11/17 A kérdező kommentje:
köszi! Írtam privátot!
2011. szept. 19. 16:10
12/17 anonim válasza:
Hüyleség,h ogy sok pénzt kell befektetni. Fillérekbe kerül ahhoz képest, mintha csak úgy kiutaznál támogatás nélkül.
13/17 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ, végül 2013 nyarán én is kijutottam 3 hónapig voltam New York közelében szintén Campleaderssel :)
2015. ápr. 5. 20:33
14/17 anonim válasza:
Szia! MEg tudnád írni, milyen volt? Ugyanis én idén megyek (még nem tudom hova), support staff-ként, hamarosan eldől, milyen munkakörben leszek :)
15/17 A kérdező kommentje:
Írok privát üzenetet :)
2015. ápr. 8. 13:26
16/17 anonim válasza:
Tudom, hogy elég régi a kérdés, de el tudnád mondani a tapasztalataidat?
17/17 Evelin Vivien Laczkó válasza:
Engem is érdekel, mert pont aktuális lett nálam is ez a kérdés így a Camp Leaders-el való kiutazás Amerikába :) Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!