Elkoltoznetek az USA ba? A NY -ati partra Los Angelesbe. Varok velemenyeket kritikakat.
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 18:12
11/16 A kérdező kommentje:
Egyreszt azert mert en nekem mar 10 eves korom ota mikor megkaptam egy kepesalbumotaz USA -rol megtetszett.Igazabol en is New Yorkot szeretem nagyon csak minden rokonom nyugati parton lakik vagy ahhoz kozel kanadaban.Nem meg soha nem voltam ott jo is lenne meg sajnos csk 13 eves vagyok most meg olyan elerhetetlennek tunik.
2011. aug. 30. 20:28
12/16 A kérdező kommentje:
Eleg sokat utaztal ha laktal mar Londonban is.
2011. aug. 30. 20:29
13/16 anonim válasza:
Csakis L.A.
1.Gyonyoru palmafak, tobb elet, mint itt.
2.Szeretnek valamit elerni a zenelessel es erre ott van esely. Nemsok de VAN!:)
Huuu de jo lenne a Sunset boulevard-on setalgatni^^
14/16 anonim válasza:
1 éve voltam Las Vegasban és Los Angelesben 1 hónapig...
Ha teheted, akkor inkább Las Vegast válaszd, de Los Angeles sem rossz - persze ott is vannak jobb-rosszabb városrészek...
15/16 anonim válasza:
Csak Floridába szoktam menni mert ott mindig jó idő van,
és imádom Orlandót!!
16/16 anonim válasza:
Persze hogy el,Ohioba szeretnék és remélem még ebbe az évbe még sikerül is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!