Voltatok már New Yourkban?
Figyelt kérdés
én nagyon szeretnék oda elmenni..de nincs annyi pénzem,ott is szeretnék majd egyszer dolgozni:) biztos tök jo lehet ott:)2011. aug. 18. 21:36
21/22 anonim válasza:
A munkambol kifolyolag en voltam mar Jerseyben, szep hely.
Ott ahol en voltam ott tele volt lengyellel ,de olyan tipikus amerikai kis kertvarosi felling-em volt ott is.:D
Parkos, szep rendezet hazak es udvarokb es ez csak a munkas osztaly volt. En Manhattam-ben a 23. ave es a 5. sarkanal lakok, 11 utcat fel setalok es ott vagyok az Empire State-nél.:D
22/22 anonim válasza:
Utolsó válaszolo: Mi a helyzet Atlantic Cytivel?? Remélem nem hagytad ki??? Én mikor kimentem egy szót nem beszéltem angolul, itt tanultam meg! Más mint az angol-angol, mert az amcsik jenkiesítették a nyelvet. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy imádom New York-ot, és a sok szép helyet, amit az Államokban bejártam! Többek között nem hagytam ki a Niagarát sem,! Ergo: Imádom Amerikát!!!! Ez az igazi élet, nem Európa! /50 év lemaradás/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!