Voltatok már az Orlando-i nickelodeon hotelben?
A fiamat szeretném meglepni vele a 8 születésnapján
De sajnos Németet tanultam és nem nagyon értem az oldalt.
ha valaki járt már , milyen volt , szép a hely ?
és mennyibe kerül ?
Na ha németül tudsz akkor ezen az oldalon megnézheted mit írnak róla a vendégek.
www.holidaycheck.de
megbízható oldal, mi a kinézett hotelünket mindig itt nézzük meg hogy miket írnak róla.
köszi :)
már találtam egy magyar oldalt :)
nagyon olcsót ir viszont :O
16500ft / éj
és szerintem az kevés .... magyarországon több egy éjszaka egy kevésbé "igényes" szállodában :(
találtam egy másik oldalt.
146000 ft / fő / éj
:)
szerintem ez reálisabb
nem hiszem el milyen béna vagyok ..
a repülőjegy ára 146000..
En meg nem voltam ebben a hotelben, de azt tudom megerositeni, hogy USA nem olyan draga, viszont Orlando turista varos es biztos, hogy eleg draga europai viszonylatban is.
Megneztem az arakat es nem csoda, hogy nem talaltal konkretat, mert nagyon sokfele szobajuk van illetve attol is nagyon fugg az ar, hogy mikorra foglalod le. 169 dollar per ejszakanak irja a ket haloszobas alapszobat.
Bar nem voltam meg ott, de ha a penz problema neked, akkor javaslom, hogy olcsobb hotelben szalljatok meg es attol meg mehettek Disney Worldbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!