Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan juthatnék ki az USA-ba...

Alicell kérdése:

Hogyan juthatnék ki az USA-ba egyetem után?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kimenni Amerikába, de nem tudom hogy. Felmerült egy csomó "probléma" Mert orvosira akarok menni, de ha honnan tanulom meg angolul az orvosi szakszavakat? Mert én németes vagyok, és most kezdtem el angolt tanulni második nyelvként. Meg ha később ott feleségül vesz egy amerikai hapsi, az esküvőt hogy oldanánk meg? És nagyon ritkán látnám egyébként is a családomat.
2011. jún. 30. 18:51
 1/8 anonim válasza:
én is majdnem így vagyok ezzel, már kérdeztem is, és azt mondták, hogy alapból kell tanulni valamilyen angol szaknyelvet vagy ilyesmit, és egész jól tudsz majd fogni beszélni, ezen én is gondolkodtam, és szerintem elsőnek oda kell repülni, keresni kell egy albérletet vagy ilyesmit, szóval minden rendben legyen, majd egy állást, szóval kórházakba, érdemesebb már oda költözni, ahol kell, szóval érted.. meg nem tudom mi van, hogy meddig lehet ott tartózkodni vagy ilyenek, de ha ez mind megvan akkor az állampolgárság megszerzése, és ha már van pénzed, a munkád adódóan akkor haza tudsz menni a családodhoz meglátogatni őket.. hát van benne néhány falsch :D de amúgy nem rossz:SD:
2011. jún. 30. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval még csak akarsz az orvosira menni... de már mehetnéked van Amerikába ?

Miért nem inkább Irakba vagy Mali-ba mennél ? Ott van nagy szükség orvosokra...

2011. jún. 30. 19:20
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát.. nem azért szeretnék Amerikába menni mert ott kellenek orvosok (mondjuk nem kellenek de ha kellenének sem azért mennék) hanem csak mert nagyon tetszik, meg minden..
2011. jún. 30. 22:58
 4/8 dep25 válasza:

Pont én is ezen agyalok már egy fél éve amin te.én azért utánnanéztem a dolgoknak nem ilyen egyszerű az egész ahogy elmondják ugyanis usa-ban nem fogadják el a hazai orvosi diplomát csak ha ott teszel egy kiegészítő vizsgát amire nem árt készülni egy évet ott aminek a díja eleve 33 e dollár (6 milla):( és utánna bírsz elhelyezkedni.Ha orvosit lebirod tenni angol miatt nem kell aggódni mivel német után gyerekjáték én is így voltam vele.

Én is teljesen megértem miért akarsz menni Amerikába. Valahogy engem is megfog a szépsége;)

Feleségül meg elveszlek én nem kell amcsikkal bajlódni :D:D:

2011. júl. 2. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te 15-nel nem vagy tobb. Majd 10 ev mulva terj erre vissza. Nincs meg semmilyen kialakult jovokeped, varnod kell.
2011. júl. 2. 20:07
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát mit írtatok az alapján lehet hogy meggondolom magam.. dep25: aranyos vagy :) majd megfontolom xD
2011. júl. 3. 20:58
 7/8 Szonjus válasza:
Repülővel...
2011. júl. 22. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:
na hát erre magamtól is rájöttem kösz..
2011. júl. 29. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!