Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan juthatnék ki Amerikába?

Hogyan juthatnék ki Amerikába?

Figyelt kérdés
Még mindig egy nagy álmom, hogy Amerikába kijussak, de úgy több időre. Azt mondják egész jó nyelvérzékem van, és szeretném tovább fejleszetni az angoltudásom -már ha van nekem egyáltalán- de a legjobban úgy lehetne, ha kimennék. Csak a repjegy is elég drága, egyedül meg nem engednek mert egy 14 éves lány ne legyen egyedül Amerikában... Szóval maradjon egyenlőre egy távoli álom? Vagy van valami lehetőség hogy több időre kijussak?
2011. febr. 4. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
És Angliában nem tudod fejleszteni a nyelvérzéked? Oda könnyebb kijutni..
2011. febr. 4. 22:45
 2/4 anonim válasza:
Vannak ilyen nyári táborok 2hét-1hónap ahova a világ minden részéről jönnek gyerekek. Na én tavaly voltam ilyenben nagyon jó volt megismerkedtem egy Francia lánnyal azóta 3x találkoztunk 2x ő jött ide pestre hozzánk és 1x én mentem ki párizsba [:
2011. febr. 4. 23:09
 3/4 anonim válasza:
Nezz utana cserediak programnak.
2011. febr. 4. 23:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. febr. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!