Kanadába kell vízum?
Forrás: Külügyminisztérium
"Magyarország és Kanada között 2008. március 1-én létrejött a teljes körű és kölcsönös vízummentesség. Ennek alapján az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak legfeljebb hat hónapra Kanadába turizmus, látogatás vagy üzleti tárgyalás céljából. Az útlevélnek a kanadai tartózkodás teljes időtartama alatt, valamint legalább a visszautazáshoz érvényesnek kell lennie. Bővebb felvilágosítás Kanada budapesti Nagykövetsége Konzuli Osztályán szerezhető be.
Fontos tudni, hogy a Kanadából való távozás időpontját a belépéskor az útlevélbe bepecsételhetik. Ilyen esetben az utazó köteles legkésőbb a megjelölt időpontban elhagyni Kanadát.
A turista céllal beutazni kívánó külföldieknek érvényes egészségügyi / utazási biztosítással kell rendelkezniük. "
Én most megyek 3 nap mulva kanadába.
Tegnap kötöttem meg a biztositásom én az AXA-nál, középkategoriásat James Coook nevüt és én 29 ezer körül fizettem 50 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!