Léci mondjátok meg, Olaszországba és Kanadába kelle vízum? 20éves fiú vagyok
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 08:27
1/12 A kérdező kommentje:
És ha valaki tudja, azt is kérném hogy texászba kelle?
2010. jan. 7. 08:41
2/12 anonim válasza:
Olaszország az EU tagja, tehát még útlevél sem kell.
Kanadába sem kell vízum, útlevelet viszont vigyél!
4/12 anonim válasza:
Tekszászba sem kell vízum, csak regisztrálni kell.
5/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy regisztrálni? Hová kell regisztrálni? És köszi a válaszokat
2010. jan. 7. 08:52
6/12 anonim válasza:
Az USA-ba való belépéshez van egy regisztrációs oldal, a nagykövetség honlapján biztos megtalálod.
7/12 anonim válasza:
Olaszországba nem kell.
Kanada meg nem USA, Texas meg USA, nem tudom, az egyik válaszoló miből gondolja. Kanadát nem tudom, USA attól függ, miért mész, turistaként vagy dolgozni esetleg tanulni.
8/12 A kérdező kommentje:
Dolgozni mennék, ottlakni... Persze ha turistaként mennek s csendben ott maradnék?
2010. jan. 7. 10:46
9/12 anonim válasza:
Akkor mit teszel majd ha el akarod hagyni az országot? Nem igazán "szerencsés" csak úgy ottmaradni...
10/12 anonim válasza:
Texasba baromi macerás kijutni, nem nagyon fogsz. Menj Kanadába, az majdnem olyan jó és sokkal egyszerűbb a papírozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!