A párom egy hónapot diákmelózik USA-ban. Hogy bírjam ki?
Szerintem sem muszáj vele tartanod. Az én akkor még csak két hónapos kapcsolatom is kibírt 5 hét külön töltött időt :) Egy három éves kapcsolatnak meg se kell hogy kottyanjon. Az, hogy ezt kérjed e ballagásodra gondold meg jól. Örök élmény az biztos, de én pl amit ballagási ajándéknak kaptam nyakláncot, ahhoz nagyon ragaszkodom, és rosszul érzem magam ha nincs a nyakamban. Mérlegeld, hogy ha véletlen vége lenne a kapcsolatotoknak, akkor is szívesen emlékeznél vissza a kirándulásra? Mit csinálnál kint, amíg barátod dolgozik?
Fogd fel inkább úgy, hogy ez egy jó próba lehet a kapcsolatotok erősségére, és ha minden jól megy, akkor sokkal vastagabb lesz az a szál, amivel visszavárod, mint amivel elengedted. :)
Szia ! Tavaly mi is igy voltunk ! en kaptam New Yorkban 5 hétre munkát.
Nagyon rossz volt elválni tőle... sirtunk mind a 2en a reptéren. Aztán jobb lett hisz mindennap beszéltünk kicsit skype-on :)
És a hazautazás meg nagyon jó volt. :D Mikor hazaértem megkérte a kezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!