Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Beengednek az USA-ba?

Beengednek az USA-ba?

Figyelt kérdés
Repülővel mennénk ki nyaralni, de több utazási iroda is azt mondta, hogy csak úgy nem engednek be. Büntetlen előéletű vagyok, szóval nem értem, hogy miért ne engedjenek be. Szerinted ?
2011. jún. 11. 00:16
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Mult honapban voltam én New York-ban. csak az esta kell meg az útlevél. nagyon nem foglalkoztak velem a reptéren. ki kellett töltenem 1 papirt, hogy hol fogok lakni amig ott vagyok és ennyi. ja meg megkérdezték, hogy milyen céllal jöttem. 16/L
2011. jún. 13. 09:56
 22/22 anonim ***** válasza:
énis 2honpja jöttem haza semmi különös nem volt. bár mi rokonlátogatoba mentünk nemis először szoval céltudatosan tudtuk merre megyünk ki a reptérről. azért a határörök náluk is egész jók kiszurják ha kovályogsz és akkor alaposabban kikérdeznek h mégis miért tévedtél ide. gondolom én
2011. nov. 29. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!