Csak engem idegesít, hogy itt Magyarországon nem olyan izgalmas az élet? : /
nagyon sok program és lehetőség van magyarországin
koncertek művelődés, és minden egyébre nagyon sok lehetőség van
szórakozásról meg színház moziról már nem is beszélek
és nagyon sok izgalmas esemény is van itt
Amerikában ott is csak ott van több történés, amit írnak, hogy Las vegas meg ilyenek
amúgy most meg fogsz lepődni: Magyarország mint európa minden szempontból nem nagyon marad el a világ közepétől
Én elég sok országban voltam és magyaroszágon mindenre megvan a lehetőség
Hol laksz amúgy
Tessék.Pár videó az USA-ból. Biztos nekik is nagyon izgalmas életük van..
Amúgy meg,voltál te már RENDESEN Magyarországon?
Vidámparkokban,állatkertekben? Gyógyfürdök,aquaparkok,fürdő-barlangok,koncertek,fesztiválok(Volt,Sziget,Balaton Sound)?
Ajánlom figyelmedben a következő videót! :)
Megértelek, kérdező!
Ha Amerikára gondolok, akkor nekem is a pörgés, az izgalom jut eszembe. Ha Amerikában vagy és kimondod azt, hogy ez itt Amerika" az tök jó. :)
Tök jó kimondani azt, hogy Los Angeles, Washington, New York. Egyszer én is ki akarok menni mondjuk nyaralni egy hónapra és körbejárni az egész országot. :D de minden hely csak addig érdekes, amíg oda nem érsz. Ha Amerikában járnék már nem lenne olyan izgalmas, mert látnám, hogy ott se különb semmi, ott is ugyanúgy élnek, ahol máshol, ott is vannak rossz dolgok. De egy vidéki kisvárosban élő embernek Amerika egy nagy álomnak tűnik.
De ha eljutsz Amerikába az lehet csalódás lesz, mert rájössz, hogy ugyanúgy mennek ott a dolgok mint máshol. Az amcsik nem tartják olyan nagy dolognak, hogy ott élnek.
http://www.youtube.com/watch?v=7zQEsqgZQXw
Kicsit furcsa a zene de Budapest szépségeire koncentrál.:)
Amúgy valószínű 2-3 év múlva már meg fogsz változni és ez csak ilyen pillanatnyi felindultság lesz. Ha nem akkor pedig ajánlom 2 év múlva majd menj ki egy-két hétre és ha még akkor is tetszik Amerika akkor vesd bele magad komolyabban a kijutásba.
20:35
A magyarországos videó tök szép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!