Kalifornia? Milyen ott az élet? Van lehetősége egy. (bőv. Lent)
19 éves vagyok,érettségim,angol nyelvvizsgám,jogosítványom,ECDL vizsgám van. Soha nem voltam még Kaliforniában,de egy barátnőm kint él a barátjával és mesélt róla hogy sokkal jobb ott az élet mint itt. Ő ápolóként dolgozik,és elég sokat keres vele,mondta hogy eléggé keresett ez a szakma,könnyebb vele elhelyezkedni. Ápolónő szeretnék lenni amúgy is... Egyelőre csak álmodni merek arról hogy oda kijutok,ott élek,s dolgozok.
Van valami esélyem? Milyen ott az élet? Mit kell ahhoz tennem hogy kijuthassak oda?
És légyszíves senki ne húzzon le,azért kérdezem
mindenkinek van esélye :) de nagyon sok kitartás kell hozzá!
azt szeretném kérdezni, hogy könyvelőként sem lehetetlen kijutni???? azt tudom, hogy még ott is suliba kell járni, mert más az adórendszer stb.
Az ismerosodnek igaza volt. Nagyon jo itt az elet.
En Magyarorszagon is nagyon szerettem elni, csak sajnos az eletszinvonal nem ugyanaz.
Raadasul Kaliforniaban nincs tel, ho csak a hegyekben esik, szoval nagyon klassz hogy olyan sokat sut a nap es szinte mindig polo/rovidgatyesz ido van.
8 eve elek itt es eddig 3 foldrengest ereztem. Abbol csak az egyik volt olyan "nagy", hogy ket DVD leesett a polcrol, a masik ketto szinte semmi vol. SZoval ez ne tartson vissza.
A nover szakmaval nagyon jo eselyeid vannak. Nyelvvizsga papir tenyleg a kutyat nem erdekli, csak a tudas. Szoval tanulj meg jol angolul, de a vizsgakra felesleges penzt kidobnod.
Ha van idod/kedved tanulj az angol melle spanyolul, mert Kaliforniaban annak nagyon nagy hasznat fogod venni.
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!