Floridában lehet autót bérelni fél éves jogsival?
Nagyon köszönöm a hasznos válaszodat, csak ezért kételkedtem:
Itt azt írják, hogy "Vezetői engedély: A bérautó átvételéhez nemzetközi vezetői engedélyre van szükség, amit az okmányirodákban lehet igényelni. A vezetői engedély csak ezzel együtt lesz érvényes. Ezek mellé még legalább 1 éves vezetési tapasztalatot határoznak meg."
Azt olvastam, hogy a nemzetközi már újabban nem kell, de hogy a minimum 1 éves jogsi se feltétel már, azt nem tudtam. Akkor ez biztos (nehogy ott érjen a kellemetlen meglepetés)?
A zöld kéz ment!:)
Meg itt is azt írja, hogy kell az 1 éves jogsi minimum. Nem tudom, mennyire friss adatok ezek.
El vagyok keseredve - nehogy emiatt ne tudjunk kimenni..
Nem tudom Floridaban hogy megy, de Kaliforniabol most mentek haza a magyar ismerosok es az Enterprise csak ugy adta oda a kocsit, hogy a sofor bemutatta a nemzetkozi jogositvanyat.
Az auto berlesehez szukseg volt egy bank kartyara (nekik CIB bankos VISA kartyajuk volt). Ez csak azert szukseges, hogyha utolag kiderul, hogy hianyzik egy ules mondjuk, akkor azt a kartyara terhelik ra. Amugy amikor visszaviszed a kocsit, akkor lehet keszpenzben is fizetni.
Tenyleg olcsobb, ha joelore lefoglalod. Altalaban csak egy emilcimet vagy telefonszamot kernek a foglalashoz es online is lehet fogalani.
Kerj az okmanyirodatol nemzetkozi jogsit. Remelhetoleg azon nem lesz rajta, hogy a magyar jogsit azt mikor kaptad. Amugy el lehet jatsznai azt, hogy habar nemzetkozi jogsit csak mostanaban csinaltattal, rendes jogsid mar volt evekkel ezelott is (amit persze otthon hagytal:)
Ha van penzed es kotsz a berautora biztositast (ami altalaban 20 dodo) akkor nem hiszem, hogy a ceg ne adna oda a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!