Kanada vs. California vs. Florida?
Figyelt kérdés
Melyiket valasztanatok?Egy eve elek Canadaba es sajnos nem birom a hideget(-30 es -20 atlag)..apolono vagyok es gondolom barhol megelnek a szakmambol..a kerdes,tudnek-e innen USA-ba vandorolni?Megeri-e?Tudom,ott is nehez a bevandorlas,de csak van konnyebb megoldas erre a szakmara?California melyik resze a legjobb?Es Floridanak?Ti mit tennetek?Akik ott eltek tudtok tanacsot adni?Koszonom!!2011. márc. 7. 20:08
21/22 anonim válasza:
"a valaki mondjuk miamiban tudja elképzelni az életét vagy new yorkban akkor miért menjen phoenixben"
Ha meg nem voltal valahol, honnan tudod, hogy ott nem lenne jo? En is arra vagytam, hogy NY-ban eljek, de a sors kisvarosokba sodort es ezek sokkal jobban bejottek. Sosem tudhatod. Arrol nem lehet ennyire markans velemenyt mondani, ahol meg nem voltal. Nekem is volt, aki mondta, hogy x hely milyen rossz, en meg ott ereztem a legjobban magamat, amire meg volt, aki azt mondta, hogy milyen jo, nekem nem tetszett. Meg kell tapasztalni es csak akkor lehet donteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!