Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanada vs. California vs....

Kanada vs. California vs. Florida?

Figyelt kérdés
Melyiket valasztanatok?Egy eve elek Canadaba es sajnos nem birom a hideget(-30 es -20 atlag)..apolono vagyok es gondolom barhol megelnek a szakmambol..a kerdes,tudnek-e innen USA-ba vandorolni?Megeri-e?Tudom,ott is nehez a bevandorlas,de csak van konnyebb megoldas erre a szakmara?California melyik resze a legjobb?Es Floridanak?Ti mit tennetek?Akik ott eltek tudtok tanacsot adni?Koszonom!!

2011. márc. 7. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nézd, mitosz vagy nem mitosz van benne ráció azért és elfogadható ha ezt egy idős generáció figyelembe veszi.

Az egy dolog ha a kérdezőt vagy tégedet nem izgat a földrengés, de ha ez miatt tényleg több Floridában az öreg (a kérdező pedig velük akar dolgozni), akkor ezt is figyelembe kell venni.

2011. márc. 8. 03:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozni akarok, de apolono nemcsak oregek koreben lehet es elsosorban az idojarasrol kerdezett. Ettol fuggetlen kinek a pap, kinek a papne; van, aki Floridat valasztana.
2011. márc. 8. 04:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Gyujts ossze egy rakas zsetont, mondjuk (kb. $15e) es abbol rohogve veszel magadnak egy ferjet, akarom mondani megtalalod a nagy ot es osszekotitek szerelmes eleteteket a hazassag szent oltaran.....

A ferjed utan megkapod a munkavallaloit (kb. 3 honap papirok beadasa utan), majd a zoldkartyat, majd kesobb az allampolgarsagit, ha akarod.

2011. márc. 8. 18:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy amerikában és főleg Californiában nagy hiányszakma az ápoló nő!Bővebb infót nem tudok,de mindjárt utánna nézek,pont múltkor olvastam valahol!

A kérdésre a válasz,nekem egyértelmú hogy California lenne a választásom,pontosabban L.A környéke!

2011. márc. 9. 21:07
 15/22 anonim ***** válasza:

No meg is találtam a linket!Itt elég sok mindent leírnak,esetleg a cikkben szereplőholgyel valahogy felvehetnéd a kapcsolatot iwiwen vagy facebookon keresztül.hátha tudna valamiben segítteni neked!

[link]

2011. márc. 9. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez az első része a cikknek amit belinkeltem,ezt csak késöbb fedeztm fel,bár nem tudom hogy ezek mennyit segíttenek neked,de talán a cikkben szereplő emberekkel lehet hogy feltudnád venni a kapcsolatot és talán sehítteni is tudnak!

Ez az első része az elöző cikknek!

[link]

2011. márc. 9. 21:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az ertekes hozzaszolasokat!Megneztem az oldalt,a cikket mar ismertem,de most megprobalom felvenni a kapcsolatot a cikkben szereplokkel.Remelem sikerrel jarok.Koszonom nektek megegyszer!Nagyon kedvesek vagytok!
2011. márc. 10. 18:26
 18/22 anonim ***** válasza:

USA Nagykövetség Budapest honlapja.

Ápolónőknek külön vízuma van. Ott nézd meg, az a biztos hívd őket fel, el fogják mondani mi a teendőd.

2011. márc. 13. 10:42
 19/22 anonim ***** válasza:

szia

Nem értem....a legtöbb magyar számára az USA az ennyiböl áll: keleti part, nyugati part, Florida...kész. :):):) a legdrágább helyek. aztán csodálkozik hogy hopp....nem tudok megélni. :)

Ha meleg kell gyere Phoenixbe, itt nem lesz hiányod belöle, rengeteg álláslehetöség van eüben, gyönyörü, biztonságos és olcsó város.:):) Ha nem jó a nyári 50 fok, akkor ott van Houston, ami nagyon jó munka és megélhetés szempontjából is ahogy PHX is. De mondhatnám akár Vegast is....bár kisebb város, kevesebb lehetöség de még mindig jó. És nem szakadsz bele az árakba sem....

Egyébként ápolok én is. Bár én csak nursing assistant vagyok és nem is szándékozom ezt csinálni sokáig mert mást tanulok, nem panaszkodhatom. Tényleg jók a fizetések egészségügyben. A vizumhoz nem szolok hozzá, hagyom azokra akik többet tudnak rola...

2011. máj. 9. 09:52
 20/22 anonim ***** válasza:

szia

Nem értem....a legtöbb magyar számára az USA az ennyiböl áll: keleti part, nyugati part, Florida...kész. :):):)

Kedves utolsó!Ha valaki mondjuk miamiban tudja elképzelni az életét vagy new yorkban akkor miért menjen phoenixben?Lehet hogy gyerek kori álma hogy ott éljen!Én is kérdeztem már az usával kapcsolatban és mindig azt a választ kaptam hogy miért nem mész angliában,mert oda egyszerübb kijutni?Miért menjek egy olyan helyre ahol nem tudom elképzelni az életem?Csak azért mert egyszerübb?A másik dolog pedig az hogy lehet hogy neked összejött ott a dolog,de lehet hogy az xy miamiban jönnek össze a dolgai!Esetleg nem éppen a sivatag közepén képzeli el az életét!Biztos jó lehet ott is élni,de ha valakinek az a vágya hogy new yorkban szeretne élni akkor probálja meg,ha nem jön össze akkor tovább,de legalább megprobálta..

2011. máj. 9. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!