Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miket csinálnál/néznél meg...

Miket csinálnál/néznél meg New Yorkban, ha már az összes fő nevezetességet láttad?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon álmom élőben végignézni egy kosár-, hoki, baseballmeccset, annak olyan jó a hangulata!:) Ezen kívül szívesen megnéznék egy előadást a Broadwayen, vagy sétálnék egy jót a Cenral Parkban és elmennék a Bronx Zoo-ba is.:)
2011. febr. 14. 23:20
 1/4 anonim válasza:

Elmennék egy NFL meccsre :)

Télen koriznék a Rockefeller Centernél

Central Park,Battery Park

Shopping a Fifth Avenue-n

Times Square,Séta az Upper East Side-on,Metró

Radio City Music Hall...á nagyon sok dolog van amit megtennék :)

2011. febr. 15. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a central parkban maximum addig setalnal, amig az elso zsebes meg nem keselt a penztarcadert:D Bocsi:)

En szeretek elmenni nyc-be csak azert, mert az nyc, mar gyerekkoromban mindent nevezetesseget letudtunk (dc meg nyc valamiert ilyen alap volt a sulis kirandulasok listajan) de szeretek csak ugy setalni a varosban, kaveval a kezemben, nezni, ahogy mindenki rohan es a utcan nem latsz mas autot, csak taxit, szeretem elkepzelni, hogy meg mindig a 90'es evekben elek stb:)

2011. febr. 17. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Kis ünneprontó!:):D Na mindegy végül is jogos amit mondasz, a Central Park nem a biztonságáról híres!;)

Amúgy köszi a válaszokat, mindkettőtöket felpontoztam!:)

2011. febr. 17. 22:09
 4/4 anonim válasza:
Azért ma már biztonságosabb a Central Park mint 10 évvel ezelőtt nem? :) De azért este nem sétálnék ott egyedül. :)
2011. febr. 18. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!