Egy amerikai körutazás során, mely városokba mennél el feltétlenül, és mely nevezetességeket néznéd meg?
New York - Maga a város, szabadság szobor, Brooklyn híd, Niagara
Washington - Fehérház stb.
Miami - tengerpart
Sand Diego - tengerpart, Sea World
Las Vegas - Valley of Fire, Red Rock Canyon, Grand Canyon, Death Valley
San Fransisco - Yosemite, Alcatraz, Golden Gate
Eddig csak Vegasban voltam, mert ott nagyon sok és szép nemzeti park van. Legközelebb szintén Vegasba mennék, majd utána kocsival San Fransisco-ba mert a Yosemite szerintem az egyik legszebb, és útközben is rengeteg klassz hely van. Én a sivatagos kihalt táj szerelmese vagyok...
Ez egy jó weblap és megvan minden nagyobb városra: [link]
Azt tervezem, hogy diploma után eltöltök 2-3 hónapot az USA-ban és Mexikóban. Tudom, hogy nagy álmom, de remélem sikerülni fog!:) Úgy tervezem/tervezzük, hogy bérelünk egy autót és azzal körbejárjuk az országot!:)
Köszönöm az ötleteket!:)
Ez amit tervezel kb 2-3 év.
De ha már arr mész, szerintem ami anyagilag kivitelezhetö, hogy san Fransisco, Las vegas, Los angeles majd le mexikó fele. ez talán idöben is bele fér 2-3 hónapban. Amerika óriási, még repülövel sem tudod a nagyvárosokat 2-3 hónap alatt bejárni.
pl New York-ban éltem 1 évet, és szerintem 2 hét alatt a város nagyobb nevezeteségeit tudod megnézni, de akkor ha mész megállás nélkül. èn egyszer londont jártam be 7 nap alatt egy nap pihenövel, és felét sem láttam, de olyan hulla fáradtak voltunk, hogy a végén már nagyon nem is élveztük.
Amerikában hosszabb ideig Michigan es California államban voltam, ezeket ajánlom.
Amúgy szerintem jobban megerne egy Miamibol induló hogyismondjam Arenaplaza méretű luxus hajóval a Karib szigeteket megnezned. Olcsóbb is meg erdekesebb is mint az USA
New York, Washington, Los Angeles, Chicago, Las Vegas, Niagara vízesés amerikai oldala, Grand kanyon, Miami
Én személy szerint elmennék San Diegóba is
"bérelünk autót és 2-3 hónapot USA-ban töltünk"?????????
ezt én is szeretném ,de nekem biztos, hogy nem fog sikerülni
és te azt mondod, hogy remélem sikerülni fog..
Akkor ki vagy? Gyurcsány gyereke vagy a Szilágyiné Szalai Eleonóra vagy már biztos helyed van egy állam cégnél mint jogi tanácsos?
de ha mész vigyázz, mert amerikában nem szeretik a maffiózókat és a bűnözőket
Nem tudom, hogy "Amerika" alatt az USA-t vagy az egész amerikai szuperkontinenset érted, de én az utóbbi szerint fogom felsorolni:
Kanada: Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal
USA: Seattle, San Francisco, Savannah (Georgia), Washington, New York City, Boston
Mexikó: Mexikóváros, Cancún
Brazília: Rio de Janeiro
Argentína: Buenos Aires
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!