Jelentkeztünk zöldkártya sorsolásra, lehetséges hogy tényleg nyertünk?
Első vagyok, ezeket találtam, tuti, h kamu, amit ti kaptatok:
"Ne dőlj be csalóknak!!! Sok cég és magán személy próbál pénzt keresni az amúgy teljesen ingyenes zöldkártyalottó programon. Magyarok közül rengetegen válnak többek között az usafis.org nevü csaló társaság áldozataivá. A zöldkártyalottó program mindenki számára ingyenes. Egyik – másik csaló a jelentkezést ugyan még be is adja (koránt sem mindegyik), ha fizetsz, a trükk aztán akkor jön, ha valakit netán kihúznak, az esetben ugyanis hatalmas pénzek fejében engedik a nyertest amúgy ingyenes nyereményéhez hozzájutni, hogy valóban meg is kaphassa a letelepedési engedélyt. Ne fizess a csalóknak!!! Add be magad jelentkezésedet! Az ehhez szükséges összes tudnivalót megkapod oldalainkon." Ezt innen szedtem: [link]
És itt sem ír semmi ilyesmiről: [link]
Én is jelentkeztem a legutóbbira, de annak a kisorsolására még várni kell pár hónapot(May 1)! Szóval még nem is volt sorsolás!
Egyébként sem a pénz befizetésével kezdődik a dolog...
Egyébként ez a hivatalos oldal: [link]
Csak itt nézheted meg, hogy nyertél-e. Senki másnak ne higgy, ez a hivatalos oldal, más nincs.
A program hivatalos ismertetője is arra int, hogy óvakodjunk más oldalak használatától, és szívesen várják, hogy jelentsük a kamuoldalakat.
Fizetni meg majd az interjún kell, és az USCIS számára megy a pénz. És igen kb 800 dollár fejenként, ez igaz. A helyi nagykövetségekre el kell látogatni, útlevéllel stb.
A zöld kártyát kinn az USA-ban küldik ki, addig az útleveled pecsétje igazolja, hogy Permanent Resident vagy.
Szóval:
a tavalyi nyerteseknek még zajlanak az interjúi, ha van kódod, beléphetsz hogy megnézd nyertél-e (DV2011)
az újabb (DV2012) eredmények május 1-én kerülnek fel, ide is kód kell
a következő (DV2013) programra ősszel lehet jelentkezni.
Használd mindig a .gov-os oldalakat, másba ne bízz!
Sok sikert, mi is indultunk, most először; már várjuk május 1-ét, izgulunk nagyon az eredményért.
Remélem titeket is kisorsolnak, sok szerencsét mindenkinek!
Mindig a hivatalos oldalon jelentkezz, amit mar megadtak elottem!! Ez nagyon fontos! A tobbivel nem kell foglalkozni, mert lenyulas es kihasznaljak, hogy menni akartok.
Ha a hivatalos oldalon regisztralsz, nem igy fognak megkeresni es nem fognak penzt kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!