Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Zöldkártya lottó. Ha nem...

Zöldkártya lottó. Ha nem vagyunk házasok, és csak az egyik nyer, akkor mi történik?

Figyelt kérdés

tudom sok kérdés volt már vízum lottóval kapcsban, de erre nem találtam választ.

Ha mindketten jelentkeztünk, és tegyük fel kíhúznak valamelyikünket, akkor ha összeházasodunk, mehetünk együtt? vagy a soroslás előtt kéne? igazából a jelentkezési lapon mindeketten szinglit jelötünk be... Szóval ilyen esetben mennyit számít, ha idő közben összeházasodnánk?

2011. febr. 1. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a jelentkezéskor azt adjátok meg mindketten, hogy szinglik vagytok, akkor csak az mehet, aki nyert! Ha összeházasodtok időközben, akkor is csak az mehet, aki megnyerte, mert a jelentkezés alkalmával nem tüntette fel azt, hogy házas.
2011. febr. 1. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem, ha valakit időközben elveszel, az mehet veled.

Ez 100%!

Sőr ha az egyik gyermeked időközben lesz 21 éves, akkor is mehet még ő is.

Szóval a házastársad mindig mehet veled, ha nem hazudtál a jellapon, és megfeleltek minden feltételnek (egészség, anyagi háttér, tanulmányok stb...)

Sok sikert, mi idén (idei programra értem) indultunk először és már nagyon várjuk az eredményt :)))

A nyerési esélyek annyira nem rosszak, mert hiába van 1 millió ukrán jelentkező, kontinensenként és országonként is el van osztva, hogy hányan jelentkezhetnek. Meg pár millió hamis jelentkezést eleve kiszórnak. Ha jól tudom Európának elég nagy szám jut, Magyarországon évente 200-300 nyertes szokott lenni!

Még egyszer sok sikert nektek is :)

2011. febr. 1. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:
oooolyan izgi, nem? :) már csak pontosan 3 hónap, és sorsolják az első kört! mi mindketten szinglit jelöltünk be, mert nem is nagyon vagyunk együtt, de Amerikát a közös jövőnknek tartjuk. szóval az lesz a jel, hogy együtt kell lenni. úgyhogy május 2.-án esküvő :D nektek is sok sikert!!!!
2011. febr. 1. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

"mert nem is nagyon vagyunk együtt, de Amerikát a közös jövőnknek tartjuk. szóval az lesz a jel, hogy együtt kell lenni. úgyhogy május 2.-án esküvő :D "

Azert hazasodtok, hogy egyutt kapjatok meg? Az meg nem jutott eszedbe, hogy kevesebb, mint 200 embert sorsolnak ki Mo-rol es tobb tizezren jelentkeznek? Nem mondom, hogy nem lehetsz a nyertesek kozt, de nagyon pici ra az esely...ilyenert eskuvot tartani olyannal, akivel nem is igazan vagytok egyutt, nagyon nagy butasag, be kell latni, hogy egyenes ut a valashoz! Tisztaban van vagy vele, hogy van, aki tobb, mint 1 evtizede probalkozik es nem jon ossze? Szerintem nagyon keveseknek sikerul - foleg elsore.

Ha idokozben osszehazasodtok, akkor mindkettonek adnak zoldkartyat, egyeduallo elettarsanak, baratjanak nem.

2011. febr. 3. 05:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia! teljes mértékben igazad van. Csak tudod, mi is nagyon szeretnénk kijutni, és van ez az egyezségünk. Meg a mi dolgunk is bonyolultabb annál, mint ahogy fent fél mondatban megfogalmaztam... De persze ez mind még a jövő zenéje, és nyilván szerencse dolga...
2011. febr. 4. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki nagyon szeretne kijutni, megsem csinal ilyet. Csak arra akartam ramutatni, hogyha egy hazassag ilyenre epul, az csak csodbe mehet, jobb sosem lesz. Szoval az eletedet is elszurhatod egy ilyen dontessel...es azt megkerdezhetem, hogy a lotto helyett miert nem probalkoztok a munkavallaloival? Sokkal nagyobb eselyetek lenne. Ha ennyire elszant vagy, tanuljatok ki egy jo szakmat es sokkal jobban jartok, mert tapasztalatbol mondom, hogy a lottora lehet, hogy hiaba vartok 20 evig is...tobbet kell tenni, minthogy varod annak az eredmenyet.
2011. febr. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!