Elfogadják e az USA-ban a C+E jogosítványt vagy újra kell vizsgázni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 16:43
1/4 anonim válasza:
Ujra kell vizsgazni es teljesen mas betuvel lesznek jelolve ezen kategoriak, szoval az ne zavarjon meg.
2/4 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy bemész valami hivatalba, bocsi, de már nem tudom hogy hova) és ki kell tölteni egy tesztet. Ha azon megfelelsz, akkor érvényes az itthoni jogsid.
3/4 anonim válasza:
Ez nem igy mukodik...az itteni hivatalban (DMV-ben) kell letenni a kreszt es a vezetoi vizsgat (sajat kocsidon csinalhatod meg). Persze feltetelezem, hogy a kerdezo arra kivancsi, hogyha kikoltozik akkor mit kell tennie, nem ha turista 2 hetre. Nemzetkozi jogositvanyt is elfogadnak allitolag 1 evre, de en tobbektol hallottam, hogy ezzel volt problema.
4/4 anonim válasza:
A nemzetközi jogsival az volt a baj, hogy a magyar állam olyat ad, amin csak magyar szöveg van. Szóval ha azt oda adod egy amerikai rendőrnek akkor az körberöhög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!