Mennyibe kerül kb kiutazni Amerikába turistaként vagy 1-2 hónapra dolgozni?
En itt elek...nem tudom, hogy hany eves vagy es tanulsz-e meg, de erdemes au-pairnek kijonni, ha mashogy nem megy vagy az egyetemeken, foiskolakon keresztul vannak nyari idenymunkak. Nekem nagyon sok ismerosom honapokat toltott igy kint es nemcsak, hogy nem kellett fizetniuk a repjegyet, de meg kerestek is egy kis penzt. www.ccusa.com. Most cselekedj, ha nyaron akarsz dolgozni, mert kb. most kell jelentkezni. Feltetel: nappali hallgatoi jogviszony. Au-pairseghez mas kell. Ezek a legegyszerubb modok.
Ha csak arra vagy kivancsi, hogyha nem fedezi senki a repjegyet, mennyibe kerul...nos, nagyon valtozo es attol fugg, hogy az USA-n belul hova mennel. Alt. NY-ba repulni a legolcsobb vagy nagy varosba a keleti parton. Nagy kulonbsegek lehet (akar szazezrek) attol fuggoen is, hogy mikor veszed meg a jegyed. Nekem legutobb 200 ezer korul volt a jegyem...alt. ennyi vagy 160 ezer (retur). Annal olcsobban sosem kaptam meg. A lakasberles draga, szoval az lehet, hogy adott helyen tobb 1 honapra, mint a repjegy. Tenyleg attol fugg, hogy hova mesz, mert akar 1 millios koltseg is lehet, mashol meg lehet, hogy 200 ezerbol kijossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!