Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerül kb kiutazni...

Mennyibe kerül kb kiutazni Amerikába turistaként vagy 1-2 hónapra dolgozni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 18:49
 1/2 anonim válasza:
érdemes most azon a vonalon elindulni, hogy már a magyaroknak is biztosítanak ideiglenes vízumot, idénymunkához. Biztos, hogy az amerikai weboldalakon lehet állást találni, ottlakással, mezőgazdasági területen. Szóval indulásnak repjegy és pár heti megélhetésre elég pénz legyen nálad. Ez megsaccolva olyan 250.000 Ft.
2011. jan. 19. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:

En itt elek...nem tudom, hogy hany eves vagy es tanulsz-e meg, de erdemes au-pairnek kijonni, ha mashogy nem megy vagy az egyetemeken, foiskolakon keresztul vannak nyari idenymunkak. Nekem nagyon sok ismerosom honapokat toltott igy kint es nemcsak, hogy nem kellett fizetniuk a repjegyet, de meg kerestek is egy kis penzt. www.ccusa.com. Most cselekedj, ha nyaron akarsz dolgozni, mert kb. most kell jelentkezni. Feltetel: nappali hallgatoi jogviszony. Au-pairseghez mas kell. Ezek a legegyszerubb modok.

Ha csak arra vagy kivancsi, hogyha nem fedezi senki a repjegyet, mennyibe kerul...nos, nagyon valtozo es attol fugg, hogy az USA-n belul hova mennel. Alt. NY-ba repulni a legolcsobb vagy nagy varosba a keleti parton. Nagy kulonbsegek lehet (akar szazezrek) attol fuggoen is, hogy mikor veszed meg a jegyed. Nekem legutobb 200 ezer korul volt a jegyem...alt. ennyi vagy 160 ezer (retur). Annal olcsobban sosem kaptam meg. A lakasberles draga, szoval az lehet, hogy adott helyen tobb 1 honapra, mint a repjegy. Tenyleg attol fugg, hogy hova mesz, mert akar 1 millios koltseg is lehet, mashol meg lehet, hogy 200 ezerbol kijossz.

2011. jan. 20. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!