Aki beáll a seregbe Amerikában az megkapja az
állampolgárságot?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 21:01
1/10 anonim válasza:
Aki be akar epni, annak már állampolgárnak KELL lennie - külfödit nem vesznek be.
2011. jan. 9. 21:04
2/10 A kérdező kommentje:
igen? Én úgy hallottam hogy akárki beállhat és ha teljesíti a katonaságot akkor megkapja az állampolgárságot :|
2011. jan. 9. 21:05
3/10 anonim válasza:
ez hülyeség ..csak amerikai állampolgár léphet be a hadseregbe
szóval ne is álmodozz
2011. jan. 9. 21:13
4/10 anonim válasza:
GYakorlatilag egyetlen olyan állam sincs, ahol nem állampolgárt felvesznek katonának - ez teljesen logikus dolog.
2011. jan. 9. 21:20
5/10 anonim válasza:
Akkor inkább a Magyar Honvédségbe lépjél be!
2011. jan. 9. 21:23
6/10 anonim válasza:
A Francia Idegenlégióba lehet belépni állampolgárság nélkül.
2011. jan. 9. 21:46
7/10 anonim válasza:
Szerintem is a Francia Idegenlégióval kevered. Oda felvesznek bárkit, legyen az akár elítélt gyilkos. Amint bekerülsz, gyakorlatilag megszűnsz létezni és ha elesel, senkinek nem tűnik fel. Aztán bevetnek mindenféle öngyilkos, de mindenképpen a legveszélyesebb feladatokra. Ha x szolgálati időt túlélsz, akkor leszerelhetsz és kapsz új személyazonosságot, ill francia állampolgárságot. Én Münchenben ismerek egy volt légióst. Elhagyta a családját, mert féltette őket saját magától. Soha nem volt képes újra beilleszkedni, és megszokni a régi, nekünk természetes értékrendet. Most hajléktalanként él.
2011. jan. 13. 06:03
8/10 anonim válasza:
Nem akadály, ha nem vagy amerikai állampolgár, de csak akkor léphetsz be, ha van zöld kártyád.
Csak és kizárólag zöldkártyával=letelepedési engedéllyel léphetsz be az amerikai seregbe. DE! Az amerikai törvények tiltják, hogy a sereg téged állampolgársághoz segítsen. Vagyis attól, hogy belépsz még nem garacia az álampolgárságra, viszont a szolgálat előny. Az állampolgárásagot bevándorlási hivatal adja meg.
2011. jan. 15. 09:24
10/10 anonim válasza:
Amerikai katona felesege vagyok, igy tudok erre pontos valaszt adni.
Csak zoldkartyaval lehetsz sorkatona. Ha mar valaki zoldkartyas, az allampolgarsagot egy gyorsitott eljarassal megkaphatja, igy nem kell eveket varnia.
Ahhoz, hogy valaki tiszt legyen kell amerikai allampolgarsag. Tehat sorkatonasagra zoldkartyaskent is van esely. Volt par eve egy alternativ lehetoseg azoknak, akik vizumon erkeztek es legalisan eltek az USA-ban, de ez a program megszunt, mivel mar egyre kevesebb katonara van szukseg. Es most meg kevesebbre lesz, a mostani allomanyt erosen meg fogjak nyirbalni.
Igazabol a zoldkartya utan allampolgarsagot kapni sokkal konnyebb, mint magat a zoldkartyat megszerezni. Szoval inkabb arra kellene gyurnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!