Tanácsokat és tapasztalatokat várok torontoi látogatásommal kapcsolatban. Van okom a nyugtalanságra?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapra megyek a nagybátyámhoz turistaként. Repjegy már megvan. Remélem nem lesz semmi gond, viszont hallok olyanokat, hogy visszafordítanak embereket. Milyen okai lehetnek, hogy nem engednek be Kanadába? Jó lenne minden zavaró tényezőt kiszűrni mielőtt elindulok, mert nem kellemes, ha rögtön haza is kell jönnöm. Várom már, hogy lássam a rokonokat és még soha nem voltam külföldön, egy élmény lenne. 23 éves lány2011. jan. 8. 14:59
1/5 anonim válasza:
Ezekről az okokról a CIC hallgat mint a sír. Ugyanakkor rendkívül ritka hogy Kanadában fordítsanak vissza embereket. Ha megvan a jegyed hazafelé, ha bizonyítani tudod hol és miből fogsz élni amíg Kanadában vagy (praktikus lehet a nagybácsitól egy levél) semmi gondod nem lesz.
2/5 anonim válasza:
12 éves voltam, mikor a 16 éves nővéremmel ketten kimentünk, ugyanoda, csak 2 hónapra. minket a piros ajtón küldtek be, mivel nem volt kísérőnk, és még csak angolul sem tudtunk... megnézték a bőröndjeinket, és ki akartak venni egy rúd szalámit, végül meggondolták magukat... remélem ennél nagyobb gond nálad sem lesz:D egyébként nagyon kedvesek, segítőkészek:) haza semmiképp nem küldhetnek, ha a vízumod rendben van. a levél tényleg jól jöhet, ha esetleg nem vállalsz munkát kint.
remélem segítettem:) puszi: V.
3/5 A kérdező kommentje:
Meghívólevelem lesz. Már csak a pénz a kérdés, hogy mennyinek kell nálam lenni, azért százezrekkel nem tudok kimenni, főleg, hogy költekezni akarok rokonhoz megyek, ami lesz nálam pénz nagy részét odaadom neki, kaja ilyesmi.. Vízumom nem lesz, azt úgy tudom nem kell, csak ha több időre szeretnék menni. Köszi az eddigi válaszokat! Mindjárt nyugodtabb lettem.
2011. jan. 9. 16:57
4/5 A kérdező kommentje:
jav.: "költekezni NEM akarok" :D
2011. jan. 9. 16:58
5/5 anonim válasza:
mázlista.... minden rendben lesz ha van leveled és visszaútra való repjegyed. nem kell százezrekkel kimenned de azért tisztázd a rokonaiddal hogy mennyivel tudsz beszállni a kajába&etc.
jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!