Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a véleményetek Los Angelesr...

Mi a véleményetek Los Angelesről vagy New Yorkról?

Figyelt kérdés
Én még sosem voltam egyik helyen sem, de most nyáron megyünk Amerikába 1 hónapra a családommal,nem letelepedni csak turistaként.Azért kérdezem hogy hol mi van, főbb látványosság ,ti inkább hova mennétek, és miért? Ezek érdekelnek engem.
2010. dec. 16. 15:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
LA szerintem egy igen jo hely. egy ideig Hollywoodban eltem. nem volt semmi kivetni valom. igaz, nagyok a tavolsagok de a tomegkozlekedes eleg jol megoldott dolog. meleg van. van jo kis tengerpart, szep termeszet a hegyek/dombok kozt. neha sok a szmog. sok abszurd elmenyben lehet reszed. legalis a medical marijuana :D . olcso a pia. en nagyon jol ereztem magam ott. egyebkent semmikep sem hasonlittanam az ilyen atlag elkepzeleshez hollywoodrol. a sunset strip ejszaka zsenialis hely. downtown resze nem annyira erdekes de megeri egyszer megnezni ha mar ott az ember. hollywood boulevardon eleg jo aron vannak hostelek. viszont ha hostelt keresel semmikep nem javasolnam Inglewoodot. Ott eleg sok hostel van eleg olcson de nem epp a legjobb kornyek. termeszetesen Comptont is jobb elkerulni. az egy napos ''BKV'' berlet szinten eleg kedvezo aron van 5dollar. orrverzesig lehet vele utazni. hiressegekkel is osszelehet futni - bar ez nem mindenkit erdekel - foleg konditermek kornyeken vagy ha vmi premier van. jo a mexikoi kaja. kedvesek az emberek, es mivel majdnem senki akivel talalkozni fogtok nem Los Angelesi illetve eleg sokan nem is amerikaiak igy tokeletesen elfogadoak es otthonosan tudja magat erezni az ember. hetvege kb. szerdatol hetofig tart :D szoval szorakozasi lehetosegbol is van eleg. nyaron gyakori a 40+ homerseklet. es nagyon kicsi az eselye hogy az egy honapbol akar egy napon egy kicsit is esne
2010. dec. 23. 03:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Én voltam mindkét helyen, sajnos csak 4-4 napot.

Los Angelesben megnéztük a Universal Studios-t, és az élményparkot, voltunk a Hollywood felíratnál, és a hírességek sétányán (ahol a csillagok vannak). Voltunk az óceánparton, és elrepültünk a grand canyonhoz is, azt nem szabad kihagyni.

New York fantasztikus város, a felhőkarcolóival. Ott a Times Square, a Belive or Not múzeum, a Central Park és a Metropolitan múzeum ami kihagyhatatlan, illetve az Empire State Building, vagy a Rockefeller Center tetejéről a kilátás. Hajóval még érdemes elmenni a Szabadság-szoborhoz, bár a hajóról leszállni nem igazán éri meg, mert csak a lábát lehet megnézni a szigetről.

2010. dec. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!