Amerikába szeretnék menni, a legegyszerűbb út az amerikai férfival / nővel való házasság?
csak mert munkavállalói vízumoknak annyi feltétele van, hogy évekbe telne, mire adnának vízumot. meg a családomból többen próbáltak már munkavállalói vízumot kérelmezni, de egyiket sem hagyták jóvá.
tehát ha esetleg lenne kint egy férfi és egy nő ismerős, aki vállalná, hogy engem feleségül vesz, és a barátomhoz hozzá megy feleségül, akkor elvileg legálisan kint élhetünk az USA-ban? kapunk zöldkártyát? és ha igen, meddig kell eljátszani a dolgot? mert azt tudom, hogy ellenőrzik... thát, tudom, hogy nem lehet pl 2 hónap múlva elválni, mert az nagyon gyanús lenne.
előre is köszönöm a válaszokat!!
Házasság után 2 évre ideiglenes zöldkártya.
2 év után meg van a rendes, ekkor már el is válhattok. Ne feltűnően, ne gyorsan; komolyan, végiggondoltan, kellő elővigyázatossággal és kellő idő után érdemes.
Na de hát szerelmes is lehetsz még addig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!