Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Jobb az élet az USA-ba mint...

Jobb az élet az USA-ba mint itt Magyarországon?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok az USA-ról? Jobbnak látjátok Magyarországnál?

Bármilyen téren várom a válaszokat. Politika,gazdaság,pusztán a hétköznapi családi élet, munka.. amit akartok. :)

válaszaitokat előre köszönöm. :)

2010. nov. 28. 12:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországnál jobb.

De azért manapság ott is szarul élnek az emberek.

Nekem nagybátyám lakik New York-ban, és folyton panaszkodik.

A szokásos szöveggel, hogy milyen nagy a munkanélküliség és hogy emiatt mennyire megnőtt a bűnözés. Este fél kimenni az utcára, pedig nem is lakik szar környéken.

Nos ezek igazak Magyarországra is, szóval a különbség a kultúra és a környezet, ami miatt én szívesen kiköltöznék ha tudnák.

2010. nov. 29. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Vannak akiknek ott is rossz, akik sehol nem találnák fel magukat, de aki hajlandó dolgozni, annak mindenképpen jobb ott, mint Magyarországon. Én mondjuk ettől függetlenül nem költöznék oda, de nagyon szeretnék kimenni pár hónapra körülnézni...Majd egyszer...
2010. nov. 29. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb az élet, hanem inkább teljesen más élet van ott. Felfogás és minden egyéb ég és föld:)
2010. nov. 30. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy jobb. Azok akik kint élnek és panaszkodnak, azok nem tudják, hogy mennyivel rosszabb is lehetne a helyzetük.

A fiatalok befejezik a sulit, és mind különköltöznek a szüleiktől, autójuk van, nem kérdés hogy kapnak e munkát. Még az alacsonynak számító bérből is simán meg tudnak élni, és még félre is tudnak tenni belőle, a közepes/magas fizetésről ne is beszéljünk. Az egészségügy az mondjuk rosszabb mint nálunk.. mert ha nincs biztosításod, kb meg is halhatsz..

Ezzel szemben nálunk Szerbiában sokan 150 euróért dolgoznak egész hónapban, meg rengetegen egyetemi végzetséggel otthon ülnek vagy pékségben dolgoznak éhbérért.

Szerintem minden országban vannak akik jól élnek. Nálunk kevesen élnek jól, Amerikában pedig az egyszerű emberek is.

Ajánlom mindenkinek ezt a cikket:

[link]

2010. dec. 1. 10:50
 15/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat :)

és én is úgy vagyok a dologgal hogy az USA ban az élet másabb és ha jól megnézzük jobb :)

2010. dec. 4. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Nos, az iskola, habos torta, fél éve vagyok kint, a hónap diákja lettem :D Hiába nem olyan jó még az angolom (otthon az osztály legjobb tanulója voltam!) itt a logika számít, ja, és el kell felejteni a magyar nyelvet, és a nyelvtani szabályokat...

Igen, itt egyszerűbb az élet, de a szülőknek nem annyira, viszont ha már valaki itt kezdi az iskolát, és okos, akar tovább tanulni, meg van az esélye, hogy ha felnő jó fizető melót kapjon...

2010. dec. 5. 20:19
 17/19 anonim válasza:
Előzőnek.kint vagy Usában?:-( basszus, de jó neked.. én csak svédországig jutottam. :-/
2010. dec. 27. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
azért az se rossz :)
2010. dec. 27. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
minded US polgar magyarorszagra akar diszidalni miota "az orszag jobban teljesit"
2013. dec. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!