New yorkban a szállás 3főre(2felnött egy gyerek) 1hétre majdnem 6-900ezer forint?
Figyelt kérdés
okt. 13. 07:57
2/8 anonim válasza:
Mi a kérdés? NYC-ben legendásan drágák a szállások...
3/8 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam, kicsit igy elso ranezesre sokaltam ahhoz kepest hogy ezert a penzert nem is a legjobb helyen vannak a szallo helyek.
Koszi az infot
okt. 13. 09:01
5/8 anonim válasza:
Ma jöttünk haza, 1,3 millió volt 7 napra 3 főre a Times Square mellett 4 csillagos szállodában.
6/8 anonim válasza:
Ha belepsz new york-i magyarok csoportba, sokan hirdetnek szallast, jo arak vannak, nyilvan nem olyan jo mintha szallodaban csak magatok vagytok, de hat vmit vmiert.
7/8 anonim válasza:
Az USA szállások nyomába sem érnek az Eu-soknak, de az áruk elég magas, sőt kifejezetten drágák. Sok helyen reggeli sincs, ha van, akkor nagyon gyér és nem magyarnak való:)
8/8 anonim válasza:
Ráadásul New York az egyik legdrágább hely odaát. Örültem mint majom a farkának, amikor még a Covid előtt találtam Midtownban apró pici szállodai szobát 200 dolcsiért egymagamnak. Ablaktalan sz*r volt, de Manhattanben ez van.
Azóta ez a szálloda be is zárt, a többiek 2-3x-os áron vannak. Nagyon ki kell menni, ha valamivel olcsóbbat akarsz találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!