1.5millio 3fore a repjegy es a szallas 1hetre newyorkba,mennyit fogunknott kajara kolteni kb?
Szerintem átlagosan napi 40-50 dollár/fő-vel kell számolni.
Úgyhogy a "1.5 misi" az irreálisan sok, bár nyilván függ attól hogy hol és mit szeretnétek/fogtok enni, persze nem megoldhatatlan hogy ennyibe kerüljön.
Szerintem így is simán megáll a napi 40-50 dollár, amit fent írtam. Ha reggelizni lesz hol, akkor igazából 2 nagy étkezésről beszélünk, még "étteremben" is mondjuk olyan 10-15 dollár között (per fő) egy hamburger/hot dog menü simán kijön, ha egy fokkal normálisabbat esztek akkor az mondjuk 20-30 dollár között.
De számolj akkor napi 100 dollárral fejenként, akkor már tényleg nagyjából sehol, semminek az árát nem kell nézni, és még mindig csak a 1.5 misi felénél tartasz.
(Azt mondjuk nem értem hogy az olyan információkat mint pl. hogy a "reggeli az benne van a hotel árában" miért nem lehet már a kérdés feltevésekor megosztani velünk, hogy tudjon az ember egy normális, pontos választ adni a kérdésedre...de ezt te tudod.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!