Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Floridában ház vásárlás? Ki...

Floridában ház vásárlás? Ki hogy van vele?

Figyelt kérdés

Nos igen a kérdés adott!

Tekintve Európai ingatlan árakat, s azon belül a Magyarországiakat, véleményem szerint jobban megéri Floridában házat venni.

Az árak nem sok különbséggel ugyanazok!

Gondoljunk csak bele... Óceán, tengerpart, turistaország, top 3 leggazdagabb Állam USA-n belül... Munkahelyek szarásig, átlagos millás és afeletti havi fizetés. Egyszó mint száz! Élhető államról beszélünk!

Elmúlt hónapokban mindennapos programommá vált, hogy ismerkedem a Floridai ingatlanpiaccal.

Arra a döntésre jutottam, hogy egy 200.000$ környéki családi ház (100+nm korszerűsített modern felújított) ami magyar forintja átszámolva 2024.őszén

70 milla körül van.

Erre természetesen rájönnek az adók,köcölékek stb.

Durván is számolva beleértve az első éves ingatlanadót is, 75 milla!

75 milláért kész házat kapsz!

Lassan ha csak reálisan is nézzük a Magyarországi piacot és ámblokk MO családi házait... Egy kisvárosban kapsz ennyiért egy felújított KádárKockát!

Akkor nem jobb Amerikában venni?

Persze tudom, ízlések és pofonok, meg angol nyelv, vízum stb stb...

De a kérdés azokhoz is szól,akik Magyarban laktok? Ti mit esztek Magyarországban?

Maradjunk elsősorban a Floridai ház vásárlásnál.

szept. 20. 16:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik ingatlanos oldalt érdemes nézni amerikai ingatlanok kapcsán?
okt. 2. 11:40
 22/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a leghíresebb. Én is ezt bújom.

okt. 2. 13:18
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

Te baromira el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy veszel egy sz*ros kis házat Floridában és attól egyenes az út az állampolgárságig. Ha ennyire egyszerű a kis gondolkodásod és gondolom a nyelvet is csak éppen makogod, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Nem véletlen keresel csak egy aprócska kis összeget most otthon, amivel a Pipacs utcán túl már dicsekedni is ciki. Annyit érsz.

Egyébként a jobbmódú magyarok azt csinálják, hogy vesznek egy partközeli condót, azt közvetítőn keresztül kiadják és évente pár hetet maguk is eltöltenek benne. Befektetés és jövedelemforrás.

okt. 2. 17:14
 24/30 anonim ***** válasza:
59%
Akárhányszor kiemelheted a kérdést, a válaszok nem fognak változni.
okt. 10. 17:07
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Most pont jó üzlet ott venni, evakuálták a fél államot! Hajrá
okt. 10. 18:10
 26/30 anonim ***** válasza:
62%
Ezzel a kérdéssel álmodtam. Hogy egy telexes újságíró írja ki.
okt. 11. 07:41
 27/30 NTBS ***** válasza:
25%

Nekem nem kellene.

Nagyon messze van.

És nem biztos, hogy nekem való.

Tudod magyar vagyok magyarnak születtem.

okt. 11. 21:18
 28/30 anonim ***** válasza:
Ott is magyar maradnál. Attól hogy kiköltözöl nem leszel amerikai. És nem azért mert te nem szeretnél amerikaivá válni
okt. 12. 02:20
 29/30 anonim válasza:

Hogy csak és kizárólag a kérdésedre válaszoljak, figyelmen kívül hagyva a jogi nehézségeket, Floridán belül merre nézelődsz? Város és város között is óriási eltérések vannak az ingatlanárakban.

Ocala, Gainesville és Pine Hills jóval olcsóbb, mint pl. Coral Gables, Naples és Miami Beach, viszont az olcsóbbak közül egyik sem tengerparti fekvésű. Ha ragaszkodsz a tengerparthoz, akkor mélyebben kell a zsebedbe nyúlni, mivel a parton fekvő városok jóval frekventáltabbak, és nemcsak Floridában, hanem általánosságban.

okt. 21. 10:30
 30/30 anonim ***** válasza:
Gondolom az mindenkinek 1x1, hogy ingatlan esetén: location, location, location.
okt. 21. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!