Tavasszal fogok először utazni az Egyesült Államokba és nem tudom hogy így elsőnek New yorkot és „környékét"(Washington Dc. és Phiadelphia)-t nézzem meg és onnan repüljek át Chicagoba, vagy már eleve oda érkezzek és onnan autót bérelve Chicago-St. Louis-Memphis-New Orleans-Houston-Dallas úton menjek végig.
Melyik ötlet hozza jobban az Amerikai életérzést?
Melyik útnál tudnák többet bele látni a amerikaiak életébe?
Ha a nagyvárosok érdekelnek jó lesz ez, bár én talán pont kerülném őket.
aug. 20. 21:01
2/8 anonim válasza:
Mennyi időről beszélünk?
aug. 20. 22:21
3/8 A kérdező kommentje:
Hát 10 és 12 nap között tervezem
aug. 20. 22:24
4/8 anonim válasza:
#3: Annak a rohanásnak semmi értelme. Maradj New York-ban és a környékén annyi időre.
aug. 20. 23:55
5/8 BeefEater válasza:
Egyetértek a #4 -el. Menj New York -ba, ne is bérelj autót, oda fölösleges. Utána (pl DC-be) mehetsz autóval, de arra számíts, hogy hosszú, unalmas és drága lesz. Vagy ha nem akarsz fizetős utakon menni, akkor még hosszabb és még unalmasabb.
aug. 21. 11:41
6/8 anonim válasza:
Mi már 3-szor voltunk Amerikában körutazáson. Vagyis megérkezünk x helyre, ott autóbérlés, és megyünk, megyünk, megyünk. Mindenhol 1-1 éjszakát töltünk el (a nagyobb városokban 2-3-at). Lehet ez a többi embernek csak "rohanás" ahogy a felettem lévők írták, de mi ezt szeretjük. Megvesznék ha 1 hetet 1 helyen kellene töltenem. Kérdző, én a Chicago-St. Louis-Memphis-New Orleans-Houston-Dallas útra voksolok. Az simán kivitelezhető 12 nap alatt.
aug. 21. 15:40
7/8 anonim válasza:
Chicagotól Dallasig 12 nap alatt arra jó, hogy még egy múzeumot se láss közben, cserébe autózz napi 0
10-12 órát. A fentebbi valaszokból látszik, hogy vannak, akik szeretik ezt, de ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor elég frusztráló lesz, hogy azért mész A-ból B-be, hogy aztán azonnal indulj C-be.
aug. 22. 08:21
8/8 anonim válasza:
Ja, semmi értelme gyakorlatilag átrohanni mondjuk Chicago-n csak hogy elmondhasd, hogy ott is voltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!