Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Merre menjek az Egyesült...

Merre menjek az Egyesült Államokon belül?

Figyelt kérdés

Tavasszal fogok először utazni az Egyesült Államokba és nem tudom hogy így elsőnek New yorkot és „környékét"(Washington Dc. és Phiadelphia)-t nézzem meg és onnan repüljek át Chicagoba, vagy már eleve oda érkezzek és onnan autót bérelve Chicago-St. Louis-Memphis-New Orleans-Houston-Dallas úton menjek végig.

Melyik ötlet hozza jobban az Amerikai életérzést?

Melyik útnál tudnák többet bele látni a amerikaiak életébe?

Meg úgy melyik izgalmassabb látnivalókban?

aug. 20. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyvárosok érdekelnek jó lesz ez, bár én talán pont kerülném őket.
aug. 20. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időről beszélünk?
aug. 20. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát 10 és 12 nap között tervezem
aug. 20. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
#3: Annak a rohanásnak semmi értelme. Maradj New York-ban és a környékén annyi időre.
aug. 20. 23:55
 5/8 BeefEater ***** válasza:
23%
Egyetértek a #4 -el. Menj New York -ba, ne is bérelj autót, oda fölösleges. Utána (pl DC-be) mehetsz autóval, de arra számíts, hogy hosszú, unalmas és drága lesz. Vagy ha nem akarsz fizetős utakon menni, akkor még hosszabb és még unalmasabb.
aug. 21. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Mi már 3-szor voltunk Amerikában körutazáson. Vagyis megérkezünk x helyre, ott autóbérlés, és megyünk, megyünk, megyünk. Mindenhol 1-1 éjszakát töltünk el (a nagyobb városokban 2-3-at). Lehet ez a többi embernek csak "rohanás" ahogy a felettem lévők írták, de mi ezt szeretjük. Megvesznék ha 1 hetet 1 helyen kellene töltenem. Kérdző, én a Chicago-St. Louis-Memphis-New Orleans-Houston-Dallas útra voksolok. Az simán kivitelezhető 12 nap alatt.
aug. 21. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Chicagotól Dallasig 12 nap alatt arra jó, hogy még egy múzeumot se láss közben, cserébe autózz napi 0

10-12 órát. A fentebbi valaszokból látszik, hogy vannak, akik szeretik ezt, de ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor elég frusztráló lesz, hogy azért mész A-ból B-be, hogy aztán azonnal indulj C-be.

aug. 22. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, semmi értelme gyakorlatilag átrohanni mondjuk Chicago-n csak hogy elmondhasd, hogy ott is voltál.
aug. 22. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!