Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit gondoltok arról, hogy 1,7...

Mit gondoltok arról, hogy 1,7 millió magyar ember él az USA-ban?

Figyelt kérdés
Magyar vagy magyar származású. Gyakorlatilag egy budapestnyi magyar él kinn, és akkor Kanadáról, Nyugat-Európáról nem is beszéltünk.

júl. 30. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy nekünk is családdal már régen kint kéne éljünk. Bohóckodás ami itt van!
júl. 30. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Lesz@rom, engem nem érdekel se a társadalom se az hogy hol mit csinálnak a magyarok. Nekem az a fontos, hogy én jól érezzem magamat, ha az külföldön van akkor ott, ha Magyarországon akkor meg ott. Ilyen egyszerű.
júl. 30. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Kitántorgott Amerikába hárommillió emberünk...
júl. 30. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
20 millióan beszélnek a világon magyarul..
júl. 30. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Azt, hogy nem él annyi.

Nem tudom, mennyien beszélnek magyarul, de tuti 13 millió alatt van...

júl. 30. 23:29
 6/12 anonim válasza:
0%

Költözök ki 4 év múlva, ha kerestek ott megtaláltok

Előszőr valami kis albérlet amit nézek magamnak de persze valami biztonságosabb helyen többemeletes tömbház minimum 6. emelet.

Aztán kinéztem a főcélom de azt egyből nem tudom megfizetni ezért arra gyűjteni fogok éveken át

A célom egy saját ház LA-ben Caliban ami hát elég drága

júl. 30. 23:33
 7/12 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
90%
Kb. 2-300.000 magyar élhet az USA-ban. A többi a leszármazott aki negyed részt indián, negyed részt svéd, negyedrészt spanyol és negyedrészt magyar. Ezét magyarnak (is) vallja magát, mert volt egy '56-os vagy még korábban kivándorolt őse. Ott simán belefér az embereknek a részletes családfa kutatás, mint pár ezer dolláros hobbi és a felső-középosztály nagyjából tisztában van a felmenők származásával.
júl. 31. 00:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem max 500.000 magyar van kint aki beszél is magyarul. A többi csak magyarnak vallotta magat mikor volt a nepszamlalas de soha életében nem járt Magyarországon és nem is beszéli a magyart, csak van magyar felmenője.

Eddig 1szer futottam össze kint egy magyarral aki tudott is magyarul, de jópárszor találkozatam olyannal aki mondta hogy a nagymamája, nagypapája magyar volt de ők nem tudtak egy szót sem magyarul. 1-2 volt aki tovább vitte a magyar vezetéknevet és ennyi.

júl. 31. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Néhányat ismerek közülük, barátaim élnek kint. Ahogy Ausztráliában is.
aug. 4. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
7. Nem szükséges fizetni a családfakutatásért. Teljesen ingyen is elvégezheti akárki, ott van a FamilySearch adatbázisa, rengeteg helyről az anyakönyvek lapozhatóan nézhetők, amelyik meg nem, annak a mikrofilmjét valami kis összegért a mormon helyeken meg lehet nézni.
aug. 11. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!