Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet az USA-ba költözni?

Hogyan lehet az USA-ba költözni?

Figyelt kérdés
24 évesen, közgazdász diplomával van esélyem kiköltözni? Vagy muszáj elvennem egy amerikai nőt?
júl. 29. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nincs, ha itt kérdezed..
júl. 29. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még házassággal is sok éves huzavona, nem olyan egyszerű mint régen volt.
júl. 29. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jártál már az USA-ban?
júl. 29. 15:20
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Igen
júl. 29. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább némi képed van arról, hogy hova akarsz menni
júl. 29. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is akarom, mert gyönyörű volt mikor ott voltam.
júl. 29. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Zöldkártya lottóra jelentkezz, évente 1x hirdetik meg és pár zöldkártyát sorsolnak ki több ezer jelentkezőből (pontosan nem tudom mennyien kaphatják). De így is legalább 1-2 év elintézni ahogy hallottam. Meg sok pénz kell hozzá, már egy bejelentett lakcím ahova költözöl, illetve munka.

De ha enélkül akarsz, akkor is kell külön engedély, vízum, munka, pénz, bejelentett lakcím ahol lakhatsz.

Szóval nem olyan egyszerű mint, hogy Magyarországról pl Ausztriába költözöl

júl. 29. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretek ott lenni, évente többször is megyek munkaügyben, de azt azért bele kell számolni, hogy más kívülállóként ott lenni és más amikor ottlakóként az árnyoldalakat is a saját bőrödön érzed.

Nekem több iskolatársam is él kinn, de ma már sokkal nehezebb a legális állandó kinttartózkodás megvalósítasa, mint 20 évvel ezelőtt

júl. 29. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Oda elég nehéz, nem kapsz csak olyan egyszerűen munkavállalási engedélyt. Persze, ha vannak kint kapcsolataid, az sokat tudna segíteni. Régen engem is vonzott, de rájöttem annyira nem tudnék beilleszkedni, más világ és inkább jól elvagyok Németországban. :)
júl. 30. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Kb. lehetetlen kategória, és ez még nehezebb lesz, pláne ha megint Trump lesz. Amúgy rohadt sok pénz kell a kijutáshoz, szponzorcég, vmilyen hiányszakmád legyen, stb, stb. Még az ott élőknek sem egyszerű.
júl. 31. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!