Ki volt már Utah-ban, Új-mexikóban, vagy Coloradoban? Mesélnétek róla?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc képen, nagyon szeretnék eljutni egy ilyen helyre,úgy érzem van valami varázsa.:)
Ha más helyen voltál akkor is mesélhetsz.Ami érdekel: a környezet és a házak és egy kicsit az életmód is.:)
2010. okt. 30. 20:14
1/2 anonim válasza:
Szia!
Még nem voltam és tapasztalatom sincs de találtam az origon egy olyat ahol külföldön élő magyarok írják le a tapasztalataikat.(van pl:Salt lake city is ami utah államban van.)
Link:
2/2 anonim válasza:
NM-ben voltam, igazából semmi Európaihoz nem hasonlítható, látni kell. Van egy hangulata az biztos, főleg a kis falvaknak. Filmekből egyébként elég jól átjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!