Az USA-nak mely államában élnél legszivesebben és milyen szempont szerint?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 20:17
1/19 anonim válasza:
Donald Trump.
Viccet félretéve az északkeleti államok kellemes, hűvös klímával rendelkeznek és egészen élhetőek, sok lehetőség van minden szempontból.
Talán New Hampshire-t vagy Maine-t mondanám így hirtelen.
2/19 A kérdező kommentje:
Én őszintén szólva egy kicsit délebre vágyom.
Mint:
-San Francisco
-Kansas
-Colorado
2024. jún. 11. 20:52
3/19 anonim válasza:
Ahol legális a nyilvános meztelenség.
4/19 A kérdező kommentje:
2-ES
Kieg:
Én szeretem ,ha egy kicsit meleg van.
Ill itt látszólag (sivatagokból itélve) van hőmérséklet
2024. jún. 11. 20:59
5/19 anonim válasza:
Valamelyik déliben a tengerparton. Kalifornia vagy Florida pl.
7/19 anonim válasza:
Én jelenleg Minnesotában vagyok. Az emberek kedvesebbek mint az ismertebb városokban, a nyár pedig kifejezetten elviselhető. Kicsit gyakrabban vannak hüvösebb napok mint otthon nyáron, de 32 felé még idén nem ment a hőmérő (Tippem nincs mennyi lehet ez farenheit-ben). Mondjuk tény, hogy telet még nem töltöttem itt, szóval így nyilatkozok, erről a pár hónapomról.
8/19 anonim válasza:
Alaszka Fairbanks.Kell ettől jobb medvék farkasok jávorszarvas rénszarvas.Fenyves erdő nyáron gyönyörű zöld minden télen fúj a szél érzi az ember ahogy a fenyveserdőben keresztül fúj a szél nagyon friss a levegő ilyenkor.
Meg a klasszikus téli elfoglaltság motoros szánnak téli tüzifahordás.
9/19 anonim válasza:
New Yorkban (város) - mert voltam ott és az tetszett a legjobban
10/19 anonim válasza:
Texas, Új-Mexikó. A latina csajok a gyengéim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!