Amerikai szezonális munka?
Figyelt kérdés
Azt szeretnéme megkérdezni,hogy van e valamilyen szezonális munkalehetoség az USA-ban nem egyetemisták számára?Jelenleg Londonban dolgozom és szeptembertol szeretnék tovább tanulni.Amit találtam pár hónapos munkákat mind csak egyetemistáknak vannak.A H2b vizumos munkára jelentkezhetnék de jelenleg itt nalunk senki sem foglalkozik vele mivel állitolag nem kérhetnek erte pénzt.Eloszor au pairnek akartam volna menni de mivel most is az vagyok és tovabb nem szeretném majd csinálni ezért az kiesett.Szerintetek hogy tudnék kijutni 2-3 hónapra?2010. okt. 27. 11:38
1/4 anonim válasza:
esta-val kitudsz menni 90 napig MAX!! mint turista, DE munkát nem kaphatsz, lakást nem bérelhetsz úgyhogy gatyamadzag húzás van és rengeteg pénz kell majd. ezen kívül munkavállalóival kimehetsz ha kapsz vízumot de ez beletelik egy kis időbe már ha megkapod és ha meg is kapod akkor meg hülyesség lenne hazajönni 2-3 hónap után pláne ha már kijutottál.
2/4 A kérdező kommentje:
Szija koszi a választ.Azt tudom hogy ESTA-val ki lehet menni..de pont az hogy arra az ossze penzem elmenne ezert nem akarok csak turistának menni.Tudom ,hogy van csomo munka gyerektábor,WAT stb. csak az a baj hogy mint egyetemistáknak van és en most kihagytam egy evet.Au pair vagyok es nem szeretnék az usa-ban az lenne.De úgy látszik ,hogy akkor nincs semilyen lehetoseg a szamomra:(
De koszonom a válaszodat:)
2010. okt. 27. 14:41
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
jaja igen koszonom..mar fel is vettem a kapcsolatot az irodával és kitoltottem már a jelentkezesi lapot is..csak félek hogy elbukom az interjut:)
2010. okt. 30. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!