Tapasztalatok, h. ESTA vízumot kb. mennyi idő alatt adják meg? És a vízumkérelem benyújtásáról illetve a vízumdíj kifizetéséről kaptatok-e valami visszaigazolást?
Az ESTA nem vízum.
Az ESTA nekem általában fél óra körül volt. A fizetésről külön nem emlékszem, hogy kaptam volna bármit is. (A céges elszámoláshoz a letöltött visszaigazolást használtam mindig.)
Én még 2016-ban igényeltem ugyan, de megcsináltam először a sajátomat, utána egyből a férjemét, és mikor a férjemé után kiléptem, már jött is az értesítés, hogy megkaptam.
Ez egy este történt, a férjemé viszont csak hajnalban jött meg, addig sík ideg voltam, mert a drága repjegy már megvolt, nem esett le időben, hogy az USA-ba kell az átszálláshoz is ilyesmi...
Szerencsére azért megjött az övé is, csak az lehetett a késés oka, hogy neki kb. 20 évvel azelőtt már volt már egy elutasított vízumkérelme (kinn élő rokonhoz ment volna), és valószínűleg ezért tüzetesebben átnézték.
Köszi, hogy mondod!
Pont tavaly áprilisban csináltam, úgyhogy 2025 tavaszig nekem nem lesz gond, de nem tudtam, hogy az igénylésben változott-e valami. Remélem előbb-utóbb elfelejtik ezt a butaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!