Mennyi idő telhet el a vízumkérelem beadása és az elbírálás között?
Figyelt kérdés
Au pairnek szeretnék kimenni az Egyesült Államokba, de a J-1 vízumhoz szponzor kell, meg elég sok pénz, ahogy láttam, így nekem az annyira nem lenne jó. Milyen vízum lenne jó nekem és mennyi idő alatt kapnám meg?2014. júl. 6. 21:47
1/3 fGhw39-84th válasza:
"Mennyi idő telhet el a vízumkérelem beadása és az elbírálás között?"
Két-három nap. 4. napra megkapod az útlevelet.
"de a J-1 vízumhoz szponzor kell, meg elég sok pénz"
Miért kellene hozzá sok pénz? Maga a vízum igénylés sok pénz? A 36 ezer forint a sok pénz? Az összes vízumra kb. annyi. Vagy nem tudom, hogy mire gondoltál.
"Milyen vízum lenne jó nekem és mennyi idő alatt kapnám meg?"
Au pair-nek csak j1-el lehet kimenni.
2/3 anonim válasza:
azt ott rögtön megtudod,hogy kapsz e vizumot. nekem legalább is így volt annó.másnap du elhozta a futár az útlevelet benne a vizummal.
3/3 A kérdező kommentje:
Amerikaba elvileg au pairkent ugye csak J-1 vizummal lehet menni, meg ugynoksegen keresztul. Maga a vizum nem veszes, 160 dollar, de a vele jaro program meg kb. 900. Arra lennek kivancsi, hogy ha hivatalosan nem au pairkent mennek ki, hanem mondjuk a csalad hazvezetokent venne fel, akkor biztos megkapnam-e. Koszonom az eddigi valaszokat!
2014. júl. 7. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!