Akik jártak már az USA-ban, hogyan jutottatok ki?
Elsősorban azokhoz intézném a kérdésem, akik már legalább egyszer jártak az Egyesült Államokban. Érdekelne, hogy milyen programmal, milyen vízummal sikerült kiutaznotok, mely államokban jártatok, melyik tetszett a leginkább/legkevésbé, ennek okai stb. Nagyon érdekel ez a téma, úgyhogy kérlek, ha időtök és kedvetek van, fejtsétek ki jó bőven.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2005-ben voltam először turistavízummal, rokonlátogatóban. 5 hét alatt 9 államban.
Aztán New Yorkba kétszer visszamentem azóta kb. 10-10 napra, ESTA-val.
Igazából csak átutaztam, de New Yorkban barangoltunk is pár órát, míg vártunk a következő gépre.
ESTA-t igényeltünk, de arra az átszálláshoz is szükség lett volna, ha nem mozdulunk a reptérről.
Kétszer voltunk már Estaval. 2022 és 2023 augusztus.
2022-ben New Yorkban szálltunk le, ott töltöttünk 3 napot majd autót béreltünk és átmentünk az egész országon. Először elmentünk Chicagoig, majd onnan a 66-os úton végig Los Angelesbe. Persze tettünk kitérőket pl Las Vegasba. 16 nap volt összesen. Életem legjobb élménye.
2023-ben Los Angelesben szálltunk le, onnan is jöttünk haza. Mondjuk ugy hogy a "bal oldali részt" néztük meg. Ott tettünk egy nagy kört, a Grand Canyonig mentünk el. Szintén 16 nap.
Összesen kb 18 államban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!