Milyen időközönként lehet ESTA-val utazni az USA-ba úgy, hogy ne köthessenek bele?
Az utóbbi 2 évben kétszer voltam,
korábban jópár éve (minden szabályosan zajlott, annyi időt maradtam, amennyit mondtam, nem volt semmi probléma velem).
A következő utam fél éven belül lenne az utolsóhoz képest. Azért merült fel a kérdés, mert egy ismerősömnek már szóltak, hogy túl gyakran jár és keresztkérdésekkel bombázták az immigrationnél, illetve jelezték neki, hogy legközelebb nem biztos, hogy beengedik. Évente egy utazással még nem fognak kekeckedni?
maximum 90 napot tolthetsz az USA-ban az ESTA-val.
az nincs meghatarozva, hogy mennyi idonek kell eltelni ket utazas kozott.
en egy idoben eleg rendszeresen utaztam az usaba, havonta akar ket-haromszor is (rovid, par napos kint tartozkodas) soha nem volt belole gondom (Covid elott)
Igen, ezeket tudom. Legutóbb még a két éves, többszöri belépésre jogosító ESTA-val voltam kétszer (tavaly és idén), semmibe nem kötöttek bele, kimondottan kedves officereket fogtam ki. De most nem telne el fél év a következő útig, azért aggódom kicsit, nem kötekednek-e esetleg.
Bár az ismerősöm, akibe belekötöttek, a pasijához jár ki és le is akad majd telepedni, azt hiszem, most fél évig nem mehet, miután szóltak neki, hogy túl sűrűn jár.
Ha megkapod az ESTA-t az azt jelenti szívesen várnak.
Kamu kérdés.
Először a kérdezőnek szólnak be, aztán az ismerősének ...
Megint egy angol gyűlölő kérdés. Ma már volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!