Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen San Diego? Aki már...

Milyen San Diego? Aki már járt ott.

Figyelt kérdés
mindenre kiváncsi vagyok időjárás,emberek,közlekedés,strand.... bármi :D
2010. okt. 20. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még nem voltam de leírom amit tudok.

Az időjárás hasonló mint Los Angelesben.

A nyár forró de nem párás a tél meg olyan mint kb itt az ősz.Az árak nagyon drágák mivel Californiában van és mert ott az óceán is.Közlekedés:Tömegközlekedés nem jó mint a legtöbb amerikai nagyvárosban itt sem...Tehát itt inkább az autókra vannak berendezkedve.

Én ennyit tudok...A további válaszok engem is érdekelnek!:)

2010. okt. 20. 20:49
 2/5 anonim válasza:
82%

Szia,

A város pedig olyan, mint a többi USA nagyváros, (mínusz New York és mínusz San Francisco)szóval nulla.

Kérdés persze, mire vagy kíváncsi, mi érdekel. De ha az agyad európai, akkor az a város egy ugyanolyan katasztrófa, mint az összes többi. Műanyag sz@r, elhízott és buta neylon emberekkel, kicsi központ néhány magas házzal, réginek mondott egy darab utca és egy darab hajó - kb, mintha a nagyanyád korabeli lenne mindkettő, de hát ez ott már történelem, röviden ingerszegény környezet.

Üdv,

HajDoktor

2010. okt. 28. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Na azért igenis vannak szépségei!

Dél California alapból gyönyörű...

És még az óceán is ott van.

Nekem tetszik San Diego!:)

2010. okt. 28. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
sz*r hely
2010. okt. 29. 01:26
 5/5 anonim válasza:
A kikötőben rengeteg hajó áll, megnézzheted milyen egy anyahajó amibe be is mehetsz, fotozkodhatsz a magas csókolozó párnál. De leginkább a viziparkjáról híres. 2 éve voltam ott és a park tényleg nagyon jó Samu a bálna volt akkor a híresség. Időjárás jó, nincs hideg, az emberek kedvesek voltak, viszont a kaja elégé mű.
2010. nov. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!