Mi lesz ennek a vége? (ESTA)
Pont ez a mentalitás megy az idegeimre... Mi a fenéért kell megint keletnek becsicskulni?!
Többször voltam az USA-ban és továbbra is szeretnék majd kiutazni időnként. És nagyon nem mindegy, hogy két kattintással tehetem e ezt meg, vagy végtelen sorokat kell majd kivárnom a vízum interjúra...
Es minek kell az USA-nak egy terrorista nemzetnek becsicskulni?
Remelem visszaallitjak a vizumot es kiveszik ezt a szarkuqpc orszagot az ESTA rendszerbol.
Szerintem MOCSKOS FIDESZ. ÉS igen, miattuk van a szigoritás, meg a debilis kormány miatt. TErmészetesen a közönyös nép miatt is, aki mindent tűr.
Még néhány év, és csak vizummal mehetsz oda. És tudod, a mocskosfidesz-bűnözők miatt lesz ez.
Nekem még egy évig érvényes, de akkor is, a fene egye meg...
Az ESTA-igénylés önmagában nem gáz, akár évente sem, de az egyszeri belépés az igen. Ugrottam már át Mexikóba és simán visszamehettem. A közeljövőben pedig tervben volt egy olyan utazás, ami más országot is érintett volna, ezt is ellehetetlenítik.
Illetve én is attól tartok, hogy visszaállítják a vízumigénylést, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, rengeteg papír kell hozzá. Én voltam már régebben vízummal, az az ESTA-hoz képest iszonyú macera volt meghívólevéltől munkahelyi igazoláson át tulajdoni lapig minden kellett. Na meg egy hosszú sort kiállni, fél nap elment rá. Hát köszi, kormány! De bezzeg Oroszországba könnyítették a vízumigénylést...
#16 Mint kiderült teljesen tájékozatlan vagy. Igaz, hogy az amcsik azzal érveltek, mint amit te mondasz, de hát ez öntökönlövés, hiszen már évek óta kint van a követségük oldalán, hogy „A Magyarországon kívül született magyar útlevéllel rendelkezők nem jogosultak az ESTA-ra, és az Egyesült Államokba való beutazáshoz érvényes vízumra van szükségük.”
Tehát az összes szerintük kétes alak kizárólag vízummal juthatott az USA-ba. Interjú után. Vagyis nem vehettek részt a könnyített programban. Akkor milyen biztonsági kockázatot jelenthetnek, nem tudja kiszűrni őket a követségi alkalmazott? Kétség van? Nem kell neki vízumot adni oszt jónapot. Egyébként az ESTA sem jelent automatikus belépést, ha hülye vagy és süt rólad, hogy illegálisan melózni jöttél, visszazavar az ESTÁd ellenére is. Persze tudom, hogy miért csinálják valójában, de relatíve kevés embert érint, nem ez fogja Orbánt megbuktatni. Ez csak wishful thinking.
Én évente többször is szoktam menni, remélem ez nem azt jelenti, hogy egy utazás után nem lehet újabb ESTA-t igényelni, bár van egy rossz érzésem. De nem marad ez így örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!