Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tényleg csak százezer forintos...

Tényleg csak százezer forintos repülőjegyek vannak az USA-ba?

Figyelt kérdés

Az USA-ba szeretnék menni egyszer a távoljövőben, de már elkezdtem a jegyeket nézegetni. A legolcsóbb, amit találtam, valami 150 ezer Ft körül volt. Ez azért rengeteg.

Tényleg csak ilyen drága jegyek vannak?

2023. júl. 16. 17:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget:)

"akkor el kell jutnod abba a másik városba és ugyanott vagy a vonat + helyi közlekedéssel (mert ugye a vonattól el kell menned a reptérig, az sem egy olcsó történet)."

Igazad van, de ha kifogok egy nagyon olcsó járatot bécsi indulással, pl. egy olyat, amit a 19-es válaszoló belinkelt (nagyon köszönöm!!), még így is olcsóbban kijövök, mert Budapestről már 13€-ért van vonat Bécsbe. A helyi közlekedés lehet még egy kisebb tétel.

Minden esetre még egy jó darabig gyűjteni fogom a pénzt, mert biztos vagyok benne, hogy a kintlét sem lesz valami olcsó, sőt.

"Latszik hogy eletedben nem ultel repulon, es a hozzaszolasaidbol kiindulva nem is nagyon fogsz."

Ültem már, de valóban nincs nagy tapasztalatom a repülést illetően. Viszont te miért vagy ilyen lekezelő és rosszindulatú? De komolyan...

A többieknek köszönöm mégegyszer a segítséget!:)

2023. júl. 17. 14:29
 22/25 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Azért tartsd szem előtt azt is, hogy a világ egyik legdrágább városába szeretnél eljutni vagyis könnyen lehet, hogy -ahogyan már írták is-

"Ha New Yorkba utazol, gyakorlatilag a repjegy a legolcsóbb tétel"

2023. júl. 17. 16:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Abban sajnos 120%-ig biztos lehetsz, hogy Bécsből sem lesz soha többé 85 ezres repjegy.
2023. júl. 17. 16:05
 24/25 anonim ***** válasza:

Előbb rákerestem, de Bécsből százezerrel drágábban találtam csak.

(Ettől persze lehetséges olcsóbbat találni, csak sok kitartás és idő.)

A LOT-nál 168ezerért van jelenleg a retúr 2024-ben és már alig van hely azokon is.

2023. júl. 17. 16:11
 25/25 anonim ***** válasza:
37%

Nem bántásból mondom, de aki fapadost kíván álmodni az amerikai kontinensre, az tényleg nincs tisztában a légiközlekedési iparág alapvető működési elveivel.

Tessék utánanézni, hogyan szervezik működésüket a fapadosok és hogyan a hagyományosok. Itt a gyk-n is le van írva többször. Ezek a jellemzők kizárják, hogy fapados működés mellett profitábilisen lehessen működtetni transzatlanti járatokat. Ezt példázza a Norwegian története is, akiknél már a működés második évében, amikor még meg sem kapták a megrendelt szélestörzsűek jelentős részét, már látni lehetett, hogy mission impossible. Be is fuccsoltak. Épeszű cég nem fog fapadost üzemeltetni az USA-ba. Ha mégis megpróbálja, garantáltan be fog csődölni.

A fapados nem azért fapados mert szűk a lábtér és fizetni kell a kajáért...

2024. jan. 1. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!