Mennyiért tudnék eltölteni 1 hetet Los Angelesben nyaralás céljából? 1 millió forint elég lenne?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 11:08
11/15 anonim válasza:
Én ftban írtam az adatokat,bocsi ha félreérthető volt. Tehát 400ezer körül a repjegy. Végül 3 főre bővültünk,így kb 680e lett a repjegy. És valóban minnél előbb veszed annál olcsóbb. Ha bookingon rákerestek a szállásokra vannak igényes szép szállások kedvező áron,nem csak putrik. Mi egy hétfői napon indulunk,oda estére érkezünk mehetünk is egyből aludni kb. K-Sz-Cs-P-Sz-V 6 teljes napunk lesz,és a kövi hétfőn este 21:30kor indul a gép szóval még lesz egy fél napunk is. Nekünk bőven elég ennyi. Timesquare,Empire,Liberty,Central stb ezeket szépen meg lehet nézni ennyi idő alatt. Persze király lenne kint lenni egy hónapig, de aki dolgozik és gyereket nevel annak ez nem opció :)
12/15 anonim válasza:
Amúgy mindig a google járatokat nézegetem,annál jobb oldalt még nem találtam ahol vannak olcsó jegyek :)
13/15 anonim válasza:
#7 : - Persze ha Los Angeles akkor készülj fel a szmogra, a zajra, a rengeteg hajléktalanra, a szétdobált szemétre és a többire is. A leggazdagabb környéken kívül az a jellemző LA-re. :)
14/15 anonim válasza:
Attol fugg milyen stilusban akarsz nyaralni. Ott nem divat szalvetakat, sostasakokat gyujteni az ettermekbol. Kajaert sem lokdosodnek, nem ertekelik, ha mindenhol elso akarsz lenni.
15/15 anonim válasza:
#13 : Hoppá, valaki jól lepontozta amit írtam, pedig aki járt már LA-ben, az tudja hogy nem ugyanaz mint a filmekben. Én is jártam ott.
Van is erre egy mondás az USA-ban.
"Los Angeles is not what you see in the movies; it's like Detroit with palm trees."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!