Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA melyik részén élnétek...

Az USA melyik részén élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés
És miért?

2023. márc. 13. 06:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Amerikában soha, sehol!
2023. márc. 14. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Utah vagy Colorado államban, nagyon szeretem a hegyvidékes környezetet. Pl. Denver vagy Salt Lake City (és vonzáskörzetük) de pár ezres lélekszámú településen is boldog lennék.
2023. márc. 19. 20:30
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Ugyan olyan mint Budapesten. Megszunt a szociális ellátás. Csak a szivatas megy. A goly vallás a menő.
2023. márc. 20. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Hawaii sem kivétel!!
2023. márc. 20. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a hegyvidéken élnék, elsősorban Montanában. Kedvenc államom, idén megyek nyaralni oda. Esetleg Wyoming, Idaho, Colorado, Utah, Oregon, Maine, Alaska.

Hawaii is jó hely, de én jobban preferálom azokat a helyeket, ahol a pálmafák helyett fenyőfák élnek.

2023. ápr. 3. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Azt lehagytam, Hogy a legkevésbé pedig a "Bible Belt" államokban élnék. Az Amerikáról kialakult negatív sztereotipiák jelentős része onnét van. Szegénység, elhizás, vallási fundamentalisták...

2023. ápr. 3. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
16# 10 eve voltam kint. Videki varosokban 15 evesnel fiatalabb auto nem volt. Ugy oltoztek az emberek , mint nalunk a 80-as evekbe a cigányok. Tiszta guberallo volt az egész. Lattam tobb embernel , hogy a penztarcajaba csak 5dollar volt. Ennek ellenére nem tartom annyira szegenynek őket. De az biztos hogy nem tudnak élni a civilizacios vivmanyokkal.
2023. ápr. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!